NISMO BOGOM DANI, NITI VANZEMALJCI: Milojević pričao o Helsinkiju, pa otkrio hoće li Degenek igrati u sredu!
Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

PRES KONFERENCIJA PRED FINCE

NISMO BOGOM DANI, NITI VANZEMALJCI: Milojević pričao o Helsinkiju, pa otkrio hoće li Degenek igrati u sredu!

- Ne bih nešto posebno izdvajao, jer mislim da zemlje kao što su Finska fudbal zasnivaju na disciplini, timskom duhu. Mogao bih da kažem da izdvajam njih kao ceo tim, imaju kompaktnost, disciplinu i veoma su interesantna i teška ekipa - istakao je

Objavljeno: 13:36h
Blažo Komnenić

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević se obratio novinarima na pres konferenciji dan uoči utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Helsinkijem.

- Posle prve prepreke koju smo preskočili, očekuje nas izuzetno težak protivnik, šampion. Ovde kad pričamo, o svim ekipama pričamo sa velikim respektom. Prateći Helsinki, uvideo sam da je u pitanju dobra ekipa, koja u poslednje vreme dosta znači u finskom šampionatu. Ono što ću ponoviti, ekipa je u takmičarskom ritmu, prvenstvo je u toku, a nama su dobrodošle ove tri utakmice koje smo odigrali - rekao je Vladan Milojević na konferenciji pred susret sa Helsinkijem.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Beta/Branislav Božić

- Ne bih nešto posebno izdvajao, jer mislim da zemlje kao što su Finska fudbal zasnivaju na disciplini, timskom duhu. Mogao bih da kažem da izdvajam njih kao ceo tim, imaju kompaktnost, disciplinu i veoma su interesantna i teška ekipa. Sa druge strane, mi smo se spremili da pred našom publikom damo maksimum! Naravno, uvek očekujem da igramo malo bolje nego što smo igrali prošlu utakmicu. Očekujem jednu lepu predstavu i dolazak velikog broja naših navijača da nam daju vetar u leđa - dodao je.

Upitali su ga da prognozira rezultat:

- Nisam neki prognozer. Mi ćemo se truditi da budemo tim koji će pružiti igru koju je dogovorio, da ispunimo plan koji smo zacrtali. Videćemo kako će da bude.

Sa čime bi Milojević bio zadovoljan?

- Možete hipotetički da pričate, ali bio bih zadovoljan dobrom igrom, a rezultat neka dođe kao posledica toga - jasan je Milojević.

Da li se može govoriti o iskustvu igrača Zvezde i da li je potrebno biti na većem nivou nego sa Suduvom?

- Treba biti na visokom nivou. Mi nismo bogom dani, neki vanzemaljci, ta vremena više ne postoje. Ubeđen sam u to. Ne znam zašto se stalno potencira na tome. Moramo da shvatimo gde smo, mi smo tu gde jesmo. Treba da vratimo Zvezdu tamo gde pripada. Ono što treba da uradimo je da poštujemo svakog protivnika. Verujte mi da ta Suduva uopšte nije naivna ekipa. Isto tako znam da su kalkulacije razne, a ja ne kalkulišem. Igramo protiv ekipe koju respektujemo, ali se ne plašimo. Vidim da su moji igrači motivisani, da su inspirisani. Voleo bih da nadmašimo brojku od 23.000 gledalaca. Neka bude bar za dvoje ljudi više, neka dođu, neka uživaju i oni sa nama.

Miloš Degenek
Miloš Degenek foto: FK Crvena zvezda

Ono što posebno zanima navijače Zvezde je da li će Miloš Degenek biti u kombinaciji za tim, na šta je trener odgovorio potvrdno, tačnije, istakao je da je Degenek licenciran i spreman da pomogne svojoj staroj/novoj ekipi.

Podsetimo, meč je na programu u sredu od 20.45 na Marakani.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.