NIJE OSVOJIO KOPA AMERIKA, ALI JESTE DEČIJA SRCA: Zbog ovoga će čak i Mesijevi hejteri da mu skinu kapu!
Lionel Mesi, Foto: EPA/Paulo Fonseca

SJAJNO

NIJE OSVOJIO KOPA AMERIKA, ALI JESTE DEČIJA SRCA: Zbog ovoga će čak i Mesijevi hejteri da mu skinu kapu!

Čak i kada je na Karibima gde odmara sa suprugom i decom, argentinski čarobnjak ne može bez fudbala

Objavljeno:

Kapiten Barselone i reprezentacije Argentine Lionel Mesi je, kao i većina njegovih kolega, na odmoru.

Čak i kada je na Karibima gde odmara sa suprugom i decom, argentinski čarobnjak ne može bez fudbala. Na društvenim mrežama se pojavio snimak kako Argentinac igra fudbal sa najstarijim sinom Tijagom i još nekoliko dečaka.

Dečak Mekenzi O'Nil je iz Londona i našao se na letovanju na Karipskim ostrvima u isto vreme kada i argentinska zvezda. Sve je počelo tako što je dečak počeo da se igra loptom nedaleko od Mesija.

- Mesi je bio sa porodicom na plaži. Ja sam bio sa strane i počeo sam da šutiram loptu nekoliko metara od mesta gde su bili. Mesijev otac Horhe je ka meni bacio loptu i pitao me da li želim da igram. Igrali smo fudbal sa Tijagom i Lionelom 45 minuta. Tijago je fantastičan fudbaler za svoje godine i nije se stideo. Fudbal sa Mesijem je bio sjajan - rekao je O'Nil za britanske medije.

Bilo je to letovanje iz snova za mladog Britanca.

- Mesijeva žena je prevodila zato što dobro govori engleski. Kasnije sam išao sa Mesijevima na brod. Lionel me je podigao na ramena, a Tijago me je pratio gde god sam išao. Bilo je zabavno sa Mesijem, ponašao se kao normalan tata. Shvatio sam da mu je drago što se Tijago igra sa drugom decom - dodao je oduševljeni dečak.

Nije mladi Mekenzi O'Nil dobio nikakav savet u vezi fudbala od argentinske zvezde, ali sama činjenica da igra sa Mesijem bio mu je dovoljan savet. Sigurno će njegov sastav na temu "Kako sam proveo letnji raspust" biti među najboljima kada ponovo krene u školu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.