POČELA FRKA U JUVENTUSU: Još sezona nije startovala, a već sevaju varnice između Sarija i Ronalda!
Kristijano Ronaldo i Maurisio Sari, Foto: Printscreen/Youtube

PODIGLI PRAŠINU

POČELA FRKA U JUVENTUSU: Još sezona nije startovala, a već sevaju varnice između Sarija i Ronalda!

Italiji se već podigla velika prašina zbog trenutka kada je na prijateljskoj utakmici protiv Totenhema Sari odlučio da zameni Portugalca

Objavljeno:

Sezona 2019/20 Serije A počinje 24. avgusta, a trzavice u redovima šampiona Juventusa već su počele.

Trener Maurisio Sari je posle samo jedne prijateljske utakmice shvatio da nije lako biti strateg Stare dame, pogotovo kada crno-beli dres torinskog tima nosi Kristijano Ronaldo. U Italiji se već podigla velika prašina zbog trenutka kada je na prijateljskoj utakmici protiv Totenhema Sari odlučio da zameni Portugalca.

Italijanski mediji su pokušali da saznaju šta se dogodilo pošto je strateg šampiona samo slegao ramenima posle Ronaldovog odgovora u kome mu je poručio da ne voli da sedi na klupi makar ni na prijateljskom meču.

- Kristijano je najbolji igrač našeg tima, tako da moramo dobro da se organizujemo. Ostalih deset igrača treba da učestvuje u odbranbenoj fazi, ali on može da bude svuda na terenu. On je najbolji igrač i mislim da je za njega veoma važno da bude slobodan na terenu - rekao je Sari posle utakmice sa Totenhemom čime nije odao da postoje problemi u redovima Juventusa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.