KAKAV POSAO INĐIJE PRED PARTIZAN: Novi superligaš doveo legendu igrice Football Manager!
Žarko Marković protiv Crvene zvezde, Foto: Saša Pavlić Koky

PRAVA BOMBA!

KAKAV POSAO INĐIJE PRED PARTIZAN: Novi superligaš doveo legendu igrice Football Manager!

Pored njega, došla su još dva fudbalera

Objavljeno:

Veliki posao završila je Inđija pred utakmicu sa Partizanom, svoju povratničku u Superligi.

Zeleno-beli iz Srema su javnosti predstavili Žarka Markovića, iskusnog štopera od dva metra, koji je nekada nosio dres Kajrata iz Almatija (s kojim je izbacio Zvezdu iz kvalifikacija za Ligu Evrope), te Filipa Rajevca, napadača, koji je takođe stigao iz Kazahstana, gde je nosio dres Lokomotive Taškent, a dres novog superligaša nosiće i jedan stranac - Španac Dijego Bardanka, koji takođe igra štopera, a do sada je nastupao za poljsku Bitoviju.

- Došao je Žarko Marković, visoki štoper, nekadašnji igrač Kazahtanskog Kajrata, sa kojim je pre četiri godine eliminisao Crvenu zvezdu. Ima ozbiljnu internacionalnu karijeru iza sebe, ali i povredu kolena u poslednjih godinu dana, koju je uspeo da sanira. Mi ćemo njemu da pomognemo da se vrati u igrački proces, a on nama svojim iskustvom i kvalitetom - istakao je trener Inđije Saša Blagojević.

Rajevac će se postepeno vraćati u formu.

- On je napadač koji bi pre svega energijom, brzinom, ambicijom mogao da nam donese ono što nam je potrebno. Biće mu potrebno vreme da se prilagodi sistemu igre i da se spremi, pa od njega pravi učinak očekujemo tek posle nekih mesec dana - ocenio je Blagojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.