Poljak stiže na Marakanu, o Partizanu odlučuje Očenaš!
Zvezda i Partizan u poslednjem Večitom derbiju, Foto: Starsport©

arbitri u kvalifikacijama

Poljak stiže na Marakanu, o Partizanu odlučuje Očenaš!

Određeni arbitri za mečeve Večitih u Evropi

Objavljeno:

Sudije sa istoka Evrope deliće pravdu Crvenoj zvezdi i Partizan u predstojećim utakmicama na međunarodnoj sceni, odlučila je UEFA.

Poljski arbitar Pavel Gil će voditi na Marakani meč između Crvene zvezde i Helsinkija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampion. On nije poznato lice crveno-belima, ali jeste komšijama sa druge strane Točiderskog brda.

Gil je dva puta sudio Partizanu i nije mu bio taličan. Delio je pravdu u Kijevu protiv Dinama, koji je srpski tim izgubio sa 4:1, dok je bio i glavni arbitar na meču Partizan – Asteras u Ligi Evrope 2014. godine, koji je završen rezultatom 0:0.

Ben i Pantić u duelu
Ben i Pantić u duelu foto: Starsport©

Poljak je doneo sreću našoj reprezentaciji na utakmici protiv Gruzije u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, koji su Orlovi dobili sa 1:0.

Partizan je za utakmicu sa Konahs Kijem u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobio za arbitra čoveka sa zanimljim prezimenom – Mihal Očenaš.

Slovački sudija spada u grupu mlađih delilaca pravde na međunarodnoj sceni, rođen je 1991. godine i ovo će mu biti tek treća utakmica u evropskim kvalifikacijama u karijeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.