MILOŠEVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE ZA INĐIJU: Neće im pomoći što su nas gledali na pripremama!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

MEČ SE IGRA U NEDELJU OD 18

MILOŠEVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE ZA INĐIJU: Neće im pomoći što su nas gledali na pripremama!

Povratnik u elitni rang srpskog fudbala je skautirao crno-bele na pripremama, tokom duela sa Bordoom, ali trener Partizana smatra da to neće biti važno

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Savo Milošević je održao pres konferenciju pred početak takmičenja za Partizan u Linglong Superligi i meč sa Inđijom, a posle onih standardnih stvari o kojima jedan trener priča osvrnuo se i na interesantan detalj sa priprema u Sloveniji, tačnije, za meč odigran sa Bordoom u austrijskom Folksmarktu, nadomak Klagenfurta.

Tada je cela delegacija Inđije, novog superligaša, došla da posmatra duel srpskog i francuskog tima, ponajviše da bi prikupila informacije o prvom protivniku u ovoj sezoni.

- Ne znam koliko može da znači skautiranje na pripremama, gde se najmanje obraća pažnja na rezultat. Tim koji će sutra igrati nije odigrao zajedno nijednu utakmicu na pripremama - istakao je Milošević.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Starsport©

Upitan za Rajka Brežančića, koji se kasnije priključio pripremama crno-belih, bio je poprilično jasan.

- Nije još 100 odsto spreman jer je tek došao, ali računamo na njega. Zoran Tošić i Umar Sadik su takođe kasnili na pripreme, pa sa svom trojicom smo morali malo drugačije da radimo.

Umar Sadik
Umar Sadik foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Razjasnio je i Sadikovu fizičku spremu, kao i to da li je spreman za izazove u Superligi, ali uz optimističan ton...

- Videćemo, pitanje je da li bilo koji igrač može da odigra svih 90 minuta. Ne verujem da u na samom početku sezone postoji ekipa koja u Superligi može da odigra svih 90 minuta u punom ritmu.

Dakle, ako je suditi po svemu izrečenom, crno-beli će izaći sa postavom koja još, bar van treninga, nije igrala zajedno. Uostalom, ostaje nam da vidimo u nedelju od 18 časova u Inđiji, na Gradskom stadionu.

Šta vi mislite, kojih će startnih 11 izabrati Milošević? Hoće li na levog beka Urošević ili Brežančić? Hoće li u napad Umar Sadik ili Ognjen Ožegović, ili pak Rikardo Gomeš, koji nikako da ode iz kluba, iako je naznaka o transferu bilo i pre par nedelja? U srcu terena bi trebalo da budu Aleksandar Šćekić i Saša Zdjelar, ispred njih Sejduba Suma, a hoće li na desno krilo Zoran Tošić ili Aleksandar Lutovac? Na levo Đorđe Ivanović ili pak neko drugi? Pišite nam u komentarima koji sastav crno-belih biste voleli da vidite na otvaranju nove sezone...

Pogledajte šta još je Savo imao da kaže na poprilično opširnoj pres konferenciji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.