MAKEDONSKI VARDI ZAVRŠIO SICILIJANSKU ROMANSU: Neprežaljena želja Zvezde oblači crno-beli dres!
Ilija Nestorovski je završio epizodu u Palermu, Foto: EPA/Corrado Lannino

novi početak

MAKEDONSKI VARDI ZAVRŠIO SICILIJANSKU ROMANSU: Neprežaljena želja Zvezde oblači crno-beli dres!

Makedonac je za Palermo odigrao 99 utakmica, postigao 39 golova i upisao devet asistencija

Objavljeno:

Borio se koliko god je mogao. Bio tu kad su svi odlazili. Pomagao je da Palermo nekako završi sezonu u Seriji B, ali klub sa Sicilije je ipak izbačen u 4. ligu.

Naravno, romantična epizoda Ilije Nestorovskog u Palermu je gotova. On će se ovih dana i zvanično vratiti i ponovo zaigrati u Seriji A, gde mu je i mesto i to u Udinezeu.

Interesovanje za makedonskog reprezentativca pokazivala je i Crvena zvezda, međutim, „Makedonski Vardi“ je svima jasno stavio do znanja da isključivo želi da ostane u Italiji, kako zbog toga što se navikao na život na „čizmi“, tako i zbog porodice i dece koja će učiti italijansku školu.

On će potpisati ugovor sa „zebrama“ na tri sezone uz opciju produžetka na još jednu godinu, a nosiće kao i do sad dres sa brojem 30.

Nestorovski je rođen 1990. godine u Prilepu. U Pobedi je i započeo svoju fudbalsku karijeru. Sledi odlazak u Češku gde je nastupao za Slovačko, Viktoriju Žižkov. Nakon dve sezone se vratio u Metalurg iz Skoplja na pozajmicu gde su ga primetili skauti Intera iz Zaprešića. U avgustu 2016. godine prelazi u Palermo za samo 500.000 evra. Trenutna vrednost mu je četiri miliona evra, ali je zbog katastrofalne finansijske situacije u Palermu slobodan u izboru nove sredine.

Makedonac je za Palermo odigrao 99 utakmica, postigao 39 golova i upisao devet asistencija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.