BEOGRAD JE CEO CRVENO-BEO: Srpska prestonica zasijala u Zvezdinim bojama pred Javor!
Akcija FK Crvena zvezda u centru Beograda, Foto: Printscreen/Youtube

ZANIMLJIVO

BEOGRAD JE CEO CRVENO-BEO: Srpska prestonica zasijala u Zvezdinim bojama pred Javor!

Stotine Zvezdaša koji su se našli u klupskim obeležjima u centru Beograda, od Hrama Svetog Save do Pobednika, nagrađeni su ulaznicama

Objavljeno:

Zanimljivom akcijom u centru Beograda, Crvena zvezda je pozvala svoje pristalice da dođu na superligašku premijeru protiv Javora zakazanu za subotu od 20 časova.

Crveno-bele boje ukrasile su srpsku prestonicu, a povod je bila akcija kluba iz Ljutice Bogdana u okviru koje su Zvezdaši nagrađivani ulaznicama za susret prvog kola Superlige protiv Javora, ali i brojnim drugim zanimljivim nagradama iz Zvezdine zvanične prodavnice.

Stotine Zvezdaša koji su se našli u klupskim obeležjima u centru Beograda, od Hrama Svetog Save do Pobednika, nagrađeni su ulaznicama za utakmicu sa Javorom, ali i ulaznicama za meč sa Helsinkijem, majicama, kačketima, privescima, olovkama, slagalicama i portiklama. Boje Crvene zvezde su dominirale Slavijom, Terazijama, Knez Mihajlovom, a crveno-beli dan u Beogradu ukrasile su pesme Zvezdaša od kojih je svako nagrađen prikladnim poklonom uz dogovor da se već u subotu svi nađu na stadionu "Rajko Mitić".

Na superligašku premijeru pozvani su i svi koji nisu bili u prilici da učestvuju u druženju Zvezdaša, a svoje karte mogu obezbediti na blagajni stadiona u subotu od 10 časova do početka utakmice po cenama od 300 dinara za sever, 400 za istok, 500 za zapad i 1.000 za VIP zapad.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.