EMOCIJE SU GA SAVLADALE KADA JE VIDEO PODRŠKU DELIJA: Ovako je reagovao Miha kada mu je cimer poslao snimak!
Siniša Mihajlović, Foto: Dado Đilas

veliki prijatelji

EMOCIJE SU GA SAVLADALE KADA JE VIDEO PODRŠKU DELIJA: Ovako je reagovao Miha kada mu je cimer poslao snimak!

Binić je spreman i bubreg da mu da

Objavljeno: 17:18h

Legenda srpskog fudbala i član Zvezdine šampionske generacije iz 91' Dragiša Binić pružio je veliku pordšku svom prijatelju i nekadašnjem cimeru Siniši Mihajloviću posle saznanja da boluje od leukemije.

Delije su na meču protiv Suduve raširile transparent, a Binić je odmah poslao snimak podrške svom velikom prijetalju, koga su posle toga savladale emocije.

- Rodio si se znajući samo za život. Živeo si znajući samo za pobede. Pobedi, Siniša! - pisalo je, a na Severu zagrmelo Sinišino ime.

Binić je istakao da nikada nije video veće poštovanje navijača Zvezde prema nekom bivšem igraču.

- Odmah, još dok se igrala utakmica između Crvene zvezde i Suduve, Mihi sam poslao video-snimak u kojem su mu „delije“ s toliko ljubavi i emocija pružile podršku. Takvo poštovanje navijača prema nekom bivšem igraču nisam doživeo nikad na „Marakani“. Verujte mi, Mihi to mnogo znači u ovom trenutku. Pa, kome ne bi bilo drago da vidi koliko je voljen, naročito u svojoj zemlji. Neraskidiva je ta ljubav između njega i Crvene zvezde - rekao je Binić, a preneli su srpski mediji.

Dragiša Binić je uz svog prijatelja
Dragiša Binić je uz svog prijateljafoto: Dado Đilas

On je u znak podrške odštampao majicu s porukom podrške Siniši Mihajloviću.

- Odlučan je da dobije tu životnu bitku. Smisao za humor ga ne napušta, iako ozbiljno, odgovorno i disciplinovano prilazi čitavoj situaciji. Sreća u nesreći je što se zaista nalazi u sigurnim rukama. Bolnica u Bolonji je najbolja moguća zdravstvena ustanova za tu vrstu bolesti. Tamo rade iskusni lekari koji u velikom procentu leče pacijente od leukemije. Još se utvrđuje o kojem tipu leukemije je reč, ali ne sumnjam da će se Siniša vratiti normalnom životu, svom poslu u fudbalu koji toliko voli i kome je ceo posvećen. Što se mene tiče, za svog prijatelja bih i bubreg dao ako zatreba. On je to zaslužio, kao čovek, kao prijatelj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.