LALATOVIĆ PRED POČETAK SEZONE: Sad će biti lakše da se dešavaju sumnjive radnje!
Nenad Lalatović, Foto: Beta/Saša Đorđević

PRED PRVO KOLO

LALATOVIĆ PRED POČETAK SEZONE: Sad će biti lakše da se dešavaju sumnjive radnje!

Prvi rival Lala u novoj sezoni biće Mačva

Objavljeno:

Trener Vojvodine Nenad Lalatović održao je konferenciju za novinare pred početak nove sezone Superlige.

Prvi rival Lala u novoj sezoni biće Mačva, a utakmica je na programu u subotu u 20 časova na stadionu u Bačkoj Palanci pošto su u toku radovi na terenu "Karađorđe".

- Za sve nas je jako bitno to da našu Vojvodinu ojačamo sa kvalitetnim igračima. Od kada sam se vratio ovde, moja velika želja je da nastavim u istom stilu kao i prvi put, odnosno sa uspesima i da opet igramo Evropu. Prvo kolo je uvek neizvesno, pogotovo što još uvek pravimo ekipu i pojačanja dolaze u hodu. Da bi se uigrala i bila na nivou koji želim, ekipi će sigurno biti potrebno još vremena, ali za nas izgovori ne postoje, a ja alibi nikada nisam tražio, te ćemo dati sve od sebe da već od prvog kola počnemo da pobeđujemo i odvedemo Vojvodinu među prva četiri tima na tabeli. Vojvodina kao klub i Novi Sad kao grad to apsolutno zaslužuju - rekao je Nenad Lalatović.

Izjavio je strateg Vojvodine da je prelazni rok gotov za taj tim.

- U suštini, za nas je prelazni rok završen i možemo eventualno da dovedemo još jednog igrača. Ja sam zadovoljan sa prelaznim rokom i moram da kažem da je uprava kluba dala mnogo toga da dovedemo te igrače. Istovremeno, bili smo i skromni, jer za igrače nismo plaćali obeštećenja od po 300-400 hiljada evra, već smo dovodili one kojima je istekao ugovor i koji bi došli da igraju za platu. Neki od njih su imali pauzu u igranju utakmica, ali ipak imaju dobru karijeru iza sebe - dodao je.

U novoj sezoni Superlige Srbije neće biti podele bodova pred plej-of i plej-aut što je produbilo sumnje u nečasne radnje u srpskom fudbalu.

- Iskreno, više volim sistem u kojem se dele bodovi, jer manje može svašta da se radi i ne može da se desi da, recimo, ekipe koje su pri vrhu u plej-autu mogu praktično da odigraju sedam utakmica bez značaja, a sličnih situacija ima i u plej-ofu. Mislim da sa podelom bodova nema opuštanja i svaka utakmica je bitna, a ne volim ni kad se prvenstvo završi mesec dana pre zvaničnog kraja takmičenja - rekao je Lalatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.