Mesi je Egipćanima donirao kopačke, a onda je nastao haos... (VIDEO)

kakvo ludilo

Mesi je Egipćanima donirao kopačke, a onda je nastao haos... (VIDEO)

Naime, fudbaler Barselone donirao je svoje kopačke u humanitarne svrhe, a član egipatskog parlamenta Said Hasasin rekao je kako je njegov potez bio uvredljiv
Objavljeno:

Najveća zvezda svetskog fudbala, Argentinac Lionel Mesi izazvao je pravi haos nakon gostovanja na egipatskom MBC-u. Naime, fudbaler Barselone donirao je svoje kopačke u humanitarne svrhe, a član egipatskog parlamenta Said Hasasin rekao je kako je njegov potez bio uvredljiv.

Hasasin je otišao toliko daleko da je u jednoj emisiji skinuo svoje cipele i rekao kako bi ih volio donirati Argentincima. - Egipćane niko nije ovako uvredio u posljednjih sedam milenijuma. Ima da gađam Mesija sa ovim cipelama. Ovo je moja cipela i doniram je Argentini.
Reuters
Predstavnik Fudbalskog saveza Egipta Azmi Megahed takođe se uključio u emsiju i kazao kako siromašnim Egipćanima ne treba Mesi. Mona El-Šhrkavi, voditeljkaa emisije u kojoj je Messi donirao kopačke kazala je kako je sve bio nesporazum.

- Ovo je sve greška! U našoj emisiji uvek od gostiju tražimo da nam poklone mali suvenir kako bi ih kasnije mogli staviti na aukciju. Šokirana sam posljednjim događanjima. Mesi nikad nije rekao da će donirati svoje kopačke u humanitarne svrhe.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.