Bio je kapiten Sitija, brat mu se bacio pod autobus zbog heroina, a sad želi da sruši Partizanove evropske snove!
Endi Morison napada Partizan, Foto: AP, Printscreen/youtube

LUDA PRIČA

Bio je kapiten Sitija, brat mu se bacio pod autobus zbog heroina, a sad želi da sruši Partizanove evropske snove!

Jednom prilikom je policija morala da ga privede, pošto je hteo da se potuče sa par hiljada besnih navijača Hadersfilda

Objavljeno: 12:42h

Partizan je dobio nenadanog rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto je Konahs Kvej slavio nad ekipom Kilmarnoka sa 2:0 u gostima (3:2 u ukupnom skoru).

Tima iz Velsa sećamo se od pre par sezona kada ga je Vojvodina odučila od fudbala u kvalifikacijama, ali tada se nije bogzna koliko pisalo o njemu u srpskim medijima.

Međutim, sada, kada igra protiv crno-belih, malo smo potražili i pronašli neverovatnu sudbinu trenera ove ekipe - Endija Morisona, čiju smo izjavu već prenosili.

Izjavom je pretio, a u životu to nije činio samo verbalno. Poznat je po mnogim pikanterijama van terena, a ovo su samo neke od njih.

Malo ko zna, ali Morison je bio jedan od najvoljenijih kapitena Mančester Sitija, koji je čak sa ovim timom izborio plasman u treći rang engleskog fudbala, pobedom na Vembliju. Bio je poslednji kapiten Građana pre Karlosa Teveza koji je podigao neki trofej.

Endi Morison gleda ka Partizanu
Endi Morison gleda ka Partizanu foto: FK Partizan/Miroslav Todorović, Printscreen

Međutim, to je jedna od retkih pozitivnih stvari u njegovoj karijeri. U Plimutu, gde je rođen, bio je član bande i poznati lokalni alkoholičar. Mlađi brat mu se bacio pod autobus u heroinskoj krizi. Pokušavao je da dobije Endija telefonom, ali je ovaj bio na moru i nije čuo zvonjavu.

Osuđivan je zbog prevare, primanja socijalne pomoći, iako je na računu imao oko 60 000 evra, kaže da nije znao da se to računa, Kao trener je izazvao nekoliko tuča, nikada nije radio u profesionalnom fudbalu, pa je otišao u Vels.

Još jedna od interesantnih priča o ovom čoveku dolazi iz Hadersfilda, gde se nekoliko hiljada navijača skupilo da protestuje zbog poraza, a on je želeo da izađe ispred i obračuna se sa svima njima. Policajac je morao da ga privede u stanicu, samo kako bi sprečio takav skandal.

Dakle, rival crno-belih u narednom kolu veoma je živopisan gospodin, tako da bi trebalo paziti da se ne nasedne na neke od njegovih provokacija, koje će za susret sa toliko većim klubom kao što je Partizan on sigurno dobro pripremiti.

Štaviše, biće mu veoma važan deo taktike...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.