MALO POZNATI DETALJ! SINIŠA MIHAJLOVIĆ IMA VANBRAČNOG SINA: Njegov gest, kad se rodio, pokazuje kakva je LJUDINA!
Siniša Mihajlović sa porodicom, Foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Porodica mu je najveća podrška

MALO POZNATI DETALJ! SINIŠA MIHAJLOVIĆ IMA VANBRAČNOG SINA: Njegov gest, kad se rodio, pokazuje kakva je LJUDINA!

Detalj iz života o kome se ne priča mnogo, iako on to nikada nije krio i pričao je otvoreno o tome

Objavljeno:

Siniša Mihajlović trenutno bije najvažniju bitku u životu! Legendarni bivši fudbaler bori se protiv leukemije od koje je oboleo, a što je saopštio javnosti u subotu.

On je već započeo sa terapijama u bolnici u Bolonji, a najveća podrška u utakmici života mu stiže od porodice.

Široka javnost je upoznata da je trener Bolonje u dugogodišnjem i srećnom braku sa bivšom voditeljkom Arijanom sa kojom ima petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i trojicu sinova - Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Ali ono što većina javnosti ne zna, to je da Mihajlović ima i jednog vanbračnog sina - Marka, o kome se nikada nije ustručavao da priča i koga je priznao kao svog odmah po rođenju.

- Od samog početka, kada je došao na svet dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, idemo na odmore. Normalno funkcionišemo. Uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima - ispričao je Mihajlović u intervjuu koji je dao 2013. godine.

Interesantno je da su se njih dvojica prvi put sreli tek posle 11 godina.

- Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam - rekao je posle prvog susreta sa sinom Mihajlović.

Njegova supruga Arijana je od početka znala za postojanje vanbračnog sina i bila mu je podrška u svemu, te je bila konstantni inicijator da ih Marko posećuje i upozna braću i sestre, te i sada provode vreme zajedno.

Sigurno su svi zajedno i u ovim teškim trenucima, kada ceo svet navija da Siniša pobedi opaku bolest.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.