HRVAT ŽESTOKO ISPREBIJAO DIREKTORA KLUBA: Rekao mu je da više ne računaju na njega, tad mu je pao mrak na oči!
Filip Jazvić je pretukao direktora kluba, Foto: Printscreen/Youtube

Pretvorio se u čudovište

HRVAT ŽESTOKO ISPREBIJAO DIREKTORA KLUBA: Rekao mu je da više ne računaju na njega, tad mu je pao mrak na oči!

Nije mogao mirno da podnese da je prekobrojan

Objavljeno:

Skandal u rumunskom fudbalu je napravio hrvatski fudbaler Filip Jazvić koji je prebio direktora svog kluba Razvana Zamfira.

Hrvat nije mogao mirno da podnese odluku da klub Hermanštat više ne računa na njega, već je rešio da se obračuna sa direktorom kada mu je saopštio da je prekobrojan.

- Odlučili smo da se odreknemo pojedinih igrača i broj prvotimaca sa 30 svedemo na 23, pa je Zamfir nakon ručka pozvao Jazvića da razgovara s njim i saopšti mu da želimo sporazumni raskid ugovora. On je reagovao kao 'sačmara' i udario je Razvana. Nije istina da je Razvan prvi pokušao njega da udari. Fudbaler je sve počeo, vređao ga je i udarao. Ljudi poput Jazvića nemaju šta da traže u fudbalu. Ovo je prvi ovakav slučaj u istoriji Hermanštata! Nije važno na koliko je imao potpisan ugovor - izjavio je predsednik kluba Juliju Murešan.

Direktor je posle batina završio u bolnici.

- Ne mogu da verujem da se to dogodilo. Šokiran sam. On ima ugovor, dobiće ono što je njegovo, a povređen je jer smo mu rekli da ćemo mu pomoći da nađe novi klub - rekao je Zamfir.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.