LITVANCA MORAJU DA OPERIŠU U BEOGRADU ZBOG DVOSTRUKOG PRELOMA: Dalja karijera je pod znakom pitanja!
Vaidas Slavickas će biti operisan u Beogradu, Foto: Starsport©

Posle starta Gobeljića

LITVANCA MORAJU DA OPERIŠU U BEOGRADU ZBOG DVOSTRUKOG PRELOMA: Dalja karijera je pod znakom pitanja!

Litvanski fudbaler je doživeo prelom obe potkolenične kosti

Objavljeno:

Preselo je Suduvi gostovanje u Beogradu, jer ne samo što su izgubili i eliminisani iz daljih kvalifikacija, već je i igrač Vaidas Slavickas doživeo težak prelom noge posle starta Marka Gobeljića.

Neoprezno i brutalno je startovao defanzivac crveno-belih i istog trenutka je bilo jasno da je došlo do preloma, zbog čega je i dobio direktan crveni karton.

Međutim, kasnije se ustanovilo da su pukle obe potkolenične kosti litvanskom reprezentativcu i da mu je neophodna hitna operacija, a dalja karijera mu je ugrožena s obzirom na to da ima 33 godine.

- Kasno uveče, fudbaleri Suduve su pognutih glava napustili teren, razmišljajući ne samo o eliminaciji iz kvalifikacija za Ligu šampiona i predstojećem učešću u Ligi Evrope (kvalifikacije), već i sa optimističnim mislima posle povrede defanzivca Vaidasa Slavickasa. Ipak, malo je optimizma u taboru Suduve dan kasnije - saopštili su iz litvanskog kluba.

1 / 6 Foto: Starsport©

Zbog težine povrede, operacija Litvanca će biti obavljena u Beogradu.

- Operacija će biti obavljena u Beogradu, a vreme oporavka je u ovom trenutku teško odrediti. Ipak, sigurno neće igrati u bliskoj budućnosti - dodato je u saopštenju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.