LJUDI, NE LUPETAJTE! TO SU FAKE NEWS: Iz Olimpije se oglasili oko Mamićevog preuzimanja tima iz Ljubljane!
Mamić je sa velikim uspehom bio prvi čovek Dinama iz Zagreba, Foto: EPA/Antonio Bat

lažna uzbuna

LJUDI, NE LUPETAJTE! TO SU FAKE NEWS: Iz Olimpije se oglasili oko Mamićevog preuzimanja tima iz Ljubljane!

Sve relevantne informacije povezane sa delovanjem NK Olimpija i budućnošću kluba biće javnosti prosleđene pravovremeno i preko zvaničnih kanala

Objavljeno: 12:58h

U utorak se u hrvatskim i slovenačkim medijima pojavila vest da će rukovođenje Olimpije iz Ljubljane od Milana Mandarića preuzeti Zdravko Mamić.

Međutim, Olimpija je brzo reagovala i otkrila da se radi o lažnoj informaciji.

- Senzacionalna ‘vest’ koja je juče objavljena na medijskom portalu sportnews.hr o tome da Zdravko Mamić navodno preuzima Olimpiju, spada u kategoriju najobičnijih ‘fake news’ medijskih proizvoda.

Mamić ne preuzima ljubljansku Olimpiju
Mamić ne preuzima ljubljansku Olimpiju foto: Beta

Sve ključne tvrdnje navedene u pomenutom članku, kojega su preuzeli i neki mediji u Sloveniji i u regionu su neistinite i plasirane su samo da bi privukle pažnju čitaoca, zato ih ne želimo niti ozbiljno komentarisati.

Sasvim je razumljivo da su događanja u NK Olimpija zanimljiva i za kreatore raznoraznihatraktivnih medijskih izmišljotina, ali bi i takve izmišljotine morale sadržavati barem tračak istine, kojega u pomenutom članku nema.

Sve relevantne informacije povezane sa delovanjem NK Olimpija i budućnošću kluba biće javnosti prosleđene pravovremeno i preko zvaničnih kanala.

BONUS VIDEO:

(Espres.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.