Sprema se spektakl decenije: Mančester junajted igra protiv Zvezde na Marakani! (FOTO) (VIDEO)

Planiraju dolazak u Beograd

Sprema se spektakl decenije: Mančester junajted igra protiv Zvezde na Marakani! (FOTO) (VIDEO)

Srpki klub poslao pismo na "Old Traford" i odgovor je vrlo brzo stigao
Objavljeno: 13:43h

Spektakl decenije mogao bi da se održi sledeće sezone u Beogradu, jer je slavni Mančester junajted zainteresovan da gostuje u srpskoj prestonici i odigra prijateljski meč sa Crvenom zvezdom. "Crveni đavoli" su odgovorili pismo predsednika kluba sa Marakane, Svetozara Mijailovića, koji je pisao slavnom gigantu sa "Old Traforda" sa željom da se prijateljstvo dva kluba produbi odigravanjem prijateljskog meča u Beogradu.

Nebojša Mandić, Svetozar Mijailović
- Navijači Zvezde bi naredne sezone mogli da uživaju u pravoj fudbalskoj poslastici. Slavni Mančester junajted je najavio dolazak u Beograd i duel sa našim timom. Predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović, je nedavno uputio pismo velikanu iz Mančestera sa predlogom da se prijateljstvo dva kluba produbi dolaskom „crvenih đavola“, a sve u povodu činjenice da nikada nismo bili u prilici da odigramo revanš meč Super kupa Evrope još iz 1991. godine - navodi se na sajtu crveno-belih. Odgovor sa "Teatra snova" je stigao vrlo brzo i u njemu je poručeno da je na sednici borda direktora Junajteda razmatrana ova tema, ali da ne mogu sada da daju odgovor zbog nedefinisanog i gustog rasporeda.
crvenazvezdafk.com
- Uprava Junajteda je saopštila da je na poslednjoj sednici borda direktora kluba bilo reči upravo o toj temi, ali da zbog gustog rasporeda, odnosno još uvek nedefinisanih termina Premijer lige, trenutno nisu u mogućnosti da daju definitivan odgovor, i da će ga dati čim raspored utakmica u narednom periodu bude poznat. U pismu se takođe čestita našem klubu na jubileju, 25 godina od osvajanja najvrednijeg evropskog trofeja, Kupa evropskih šampiona. Podsećamo da su Zvezda i Mančester odigrali samo jedan meč Superkupa Evrope 1991. godine Engleskoj, ali da revanš meč nikada nije odigran i da je taj trofej pripao "crvenim đavolima" koji su slavili u jedinom meču.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.