UGAŠEN KLUB U KOME JE LUKA JOVIĆ POČEO KARIJERU: 2 godine se njegov otac Milan borio da ga sačuva, ali sada je kraj
Luka Jović je u Drini počeo da trenira, Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

Tužno

UGAŠEN KLUB U KOME JE LUKA JOVIĆ POČEO KARIJERU: 2 godine se njegov otac Milan borio da ga sačuva, ali sada je kraj

Samo mesec dana nakon što je srpski napadač ostvario rekordni transfer u Real, mesto iz koga je ostalo je bez fudbalskog kluba

Objavljeno: 20:21h

Pre mesec dana je Luka Jović postao novi igrač Real Madrida u koji je stigao u najvećem transferu srpskog fudbala za 60 miliona evra iz Ajntrahta, a sada klub u kome je napravio prve korake prestaje da postoji.

FK Drina iz Batara, sela odakle je srpski napadač i gde mu i dalje živi porodica, je ugašen.

Na čelu kluba se inače nalazi Lukin otac, Milan Jović, koji je posle 2 godine na toj funkciji odlučio da klub bude ugašen, kako se navodi u saopštenju.

- Obaveštavamo naše i simpatizere i javnost, da nakon dugogodišnjeg postojanja našeg kluba trenutni predsednik kluba Milan Jović je nakon 2 godine na toj poziciji odlučio da klub prestane sa funkcionisanjem. Zahvaljujemo se svim igračima koji su bili u našem klubu, kao i svim ljudima i sponzorima koji su nas podržavali u prethodnim godinama - navodi se u saopštenju na Fejsbuk stranici kluba.

1 / 7 Foto: Espreso.co.rs

Inače, u nedavnom intervjuu za "Espreso" Milan Jović je naveo da im je želja da uđu u 4. ligu BiH, ali se to po svemu sudeći neće ostvariti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.