SINIŠA MIHAJLOVIĆ POČEO DAN RANIJE SA TRETMANIMA: Njegov lekar odmah objasnio kakva je situacija trenutno!
Siniša Mihajlović započeo je sa tretmanima u borbi protiv leukemije, Foto: AP

Miho, izdrži

SINIŠA MIHAJLOVIĆ POČEO DAN RANIJE SA TRETMANIMA: Njegov lekar odmah objasnio kakva je situacija trenutno!

Iz Hematološkog instituta "Seranjoli" u sklopu bolnice "Santa Orsola", su naveli da je bilo neophodno da srpski trener što pre počne sa agresivnim načinom lečenja

Objavljeno:

Siniša Mihajlović je dan ranije počeo sa lečenjem od leukemije, a već se povodom njegovog zdravstvenog stanja i načina terapija oglasio čuveni specijalista Đani Nani iz bolnice u Bolonji.

- Siniša Mihajlović počinje sa tretmanima što pre, još ne znamo koji je tip leukemije i ne možemo da kažemo koliko će vremena biti potrebno za lečenje. Istovremeno, potvrđujemo da će on biti sve vreme u blizini svog tima i nadamo se da će ubrzo da nastavi sa svojim redovnim aktivnostima - rekao je u kratkom saopštenju doktor Nani.

Iz Hematološkog instituta "Seranjoli" u sklopu bolnice "Santa Orsola", su naveli da je bilo neophodno da srpski trener što pre počne sa agresivnim načinom lečenja.

Legendarni fudbaler, a sada strateg Bolonje, je u subotu na konferenciji priznao da boluje od leukemije i da mu sledi najvažnija borba u životu, a poruke podrške dobija sa svih strana sveta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.