Žestok odgovor iz Partizana Andrijinom ocu: Ako hoće da se sele, neka idu!

Ponovo u žiži javnosti

Žestok odgovor iz Partizana Andrijinom ocu: Ako hoće da se sele, neka idu!

Ivan Ćurković je poručio Živkovićima da im želi sreću u budućnosti, samo da više klub iz Humske ne uzimaju u usta
Objavljeno:

Posle nekoliko nedelja primirja ponovo je u prvi plan srpske fudbalske javnosti izbio sukob na relaciji Partizan - Andrija Živković, a rasplamsao ga je otac mladog fudbalera, Jovica. Živković senior je izjavio pre nekoliko dana da je njegova porodica konstantno izložena pretnjama zbog toga što njegov sin i dalje odbija da produži ugovor sa crno-belima. Tim povodom oglasila se i druga strana, preko trenutno vodećeg čoveka u klubu iz Humske, Ivana Ćurkovića.

Zorana Jevtić
- To su gluposti i neistine. Od trenutka kada je završen zimski prelazni tok, stavili smo tačku na slučaj Živković, jer druga strana nije imala sluha da pomogne klubu. Ne znam ni šta bih odgovorio čoveku koji se tako izražava u javnosti i to ničim izazvan - izjavio je Ćurković za "Sport". Jovica Živković je u jednom trenutku pomenuo da zbog svega što se dešavalo oko njegovog sina i što se i dalje događa, čitava porodica planira da napusti Srbiji i da čak uzme državljanstvo neke druge zemlje, a prvi čovek Partizana im je poželeo sreću u tome.
- Čujem da hoće da se odsele, pa neka idu. Neka nauče jezik, uzmu pasoš, jer nisu srećni u svojoj zemlji. Očigledno je da nisu svesni šta znači biti stranac u nekoj zemlji, igrati fudbal i zaraditi poštovanje. Iskusio sam to u životu i znam o čemu pričam. Želim im svu sreću, samo da Partizan više ne uzimaju u usta. (Espreso.co.rs / Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.