SUZE SU MI PRESUŠILE, SADA SAM SPREMAN ZA BITKU: Reči Siniše Mihajlovića posle kojih su Italija i Srbija u suzama!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

DRŽI SE, LEGENDO

SUZE SU MI PRESUŠILE, SADA SAM SPREMAN ZA BITKU: Reči Siniše Mihajlovića posle kojih su Italija i Srbija u suzama!

Siniša, cela Srbija je uz tebe!

Objavljeno: 10:09h

Ovih dana, odjeknula je stravična vest o leukemiji Siniše Mihajlovića, zbog koje je, bar na određeno vreme, morao da se povuče sa mesta trenera Bolonje i iz fudbala uopšte.

Sada, par dana posle objave te katastrofalne informacije, popularni Miha se oglasio za Gazetu delo sport, najvećeg konkurenta Korijere delo Sporta, koji je bez njegove saglasnosti objavio inicijalnu vest.

- Ovo su momenti u životu kada se nađeš preko puta veoma ozbiljnog protivnika. Međutim, osećam se srećno jer znam da nisam sam. Otkrio sam da imam neverovatnu podršku. U prethodnim danima dobio sam more pozitivnih poruka, solidarnosti i energije koja mi je dala neverovatan vetar u leđa i sigurnost da mogu da pobedim u bici sa leukemijom - istakao je Siniša Mihajlović za Gazetu delo sport.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović foto: AP

Primio je na hiljade poruka.

- Uveravam vas, pročitao sam ih sve, jednu po jednu. Svaka me je na određeni način pomazila, zagrlila i dotakla me direktno u srce. Teški dani su iza mene i izvinjavam se što nisam svima odgovorio i zahvalio pojedinačno. Evo, ovde sada to radim, zahvaljujući Gazeti delo sport i predsedniku Urbanu Kairu koji je bio ljubazan da mi da ovaj prostor - ističe emotivni Siniša.

Onda je nastavio da se zahvaljuje na željama za ozdravljenje.

- Hvala svim predsednicima timova gde sam igrao ili bio trener i sa onima koji su tamo radili sa mnom. Hvala bivšim saigračima i protivnicima, igračima koje sam trenirao, kao i onima koje nisam, a opet su mi rekli "Forca Mister". Hvala svim fanovima mojih klubova koji su mi napisali "Siniša, ne odustaj". Hvala svima na svetu, političarima i ljudima iz sveta zabave. Hvala svim dugogodišnjim prijateljima koje sam upoznao u svim gradovima u kojima sam ikad bio. Poruke su stizale sa svih strana, pa su mi tako i državnici slali podršku. Mnogo ste me svi ganuli. Suze su mi presušile i sada sam spreman za borbu. Vidimo se uskoro - rekao je Miha za Gazetu.

Siniša, cela Srbija je uz tebe! Drži se, pa do nekih novih slobodnih udaraca koji će završiti u rašljama!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.