OVAKO JE MANČESTER RUŠIO ČELSI: Vickasti Berbatov objasnio kako je sarađivao sa Nemanjom Vidićem!
Dimitar Berbatov i Nemanja Vidić, Foto: Printscreen/Youtube

SJAJNI BUGARIN

OVAKO JE MANČESTER RUŠIO ČELSI: Vickasti Berbatov objasnio kako je sarađivao sa Nemanjom Vidićem!

U to vreme, saigrači su mu bili Rio Ferdinand, Patris Evra, Vejn Runi, Kristijano Ronaldo i Nemanja Vidić

Objavljeno:

Bugarski fudbaler Dimitar Berbatov je za Mančester junajted igrao od 2008. do 2012. godine.

U to vreme, saigrači su mu bili Rio Ferdinand, Patris Evra, Vejn Runi, Kristijano Ronaldo i Nemanja Vidić. Ta generacija Crvenih đavola je osvojila dva Komjuniti šilda, Liga kup, dve Premijer lige i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Sada je hit na društvenim mrežama Bugarinov opis trećeg gola protiv Čelsija u pobedi od 3:0 iz 2009. godine pri kome mu je pomogao baš srpski fudbaler.

- Postoji priča iza ovog gola. Ronaldo se sprema da izvede slobodan udarac. Svi znamo da će da šutira, on šutira odakle stigne. Ali moj posao je da pokušam da predvidim gde će lopta da padne i možda je dotaknem i pogodim. Tako sam ja u kaznenom, i prilazi mi Vida i počinje da priča na srpskom. I da, ljudi, ja pričam srpski, toliko sam pametan. I on kaže: "Brate, blokiraću tvog čoveka, ti ćeš da mu pobegneš i postigneš gol". Ja mu kažem: "OK, hajde da uradimo to". Poenta je da uvek koristite prednosti u igri. Čak iako to znači da pričate drugačiji jezik tako da niko ne razume šta govorite šta ćete da radite. Tako je Ronaldo izveo slobodnjak, ja sam počeo da trčim, Vida blokira igrača i meni je bilo lako da zahvatim loptu i pogodim. Vida počinje da me juri i viče: "Berba, ovo je moj gol", a ja mu kažem, "Odj**i Vida, ovo je moj gol", a naravno u pitanju je timski rad i dobar gol - opisao je situaciju Berbatov.

Pogledajte kako sve to zvuči kada opiše bugarski fudbaler.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.