ALBANAC IZ BOLONJE SE OGLASIO POVODOM MIHINE BOLESTI: Dobro obratite pažnju šta je imao da mu poruči!
Blerim Džemaili, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

PODRŠKA SA SVIH STRANA

ALBANAC IZ BOLONJE SE OGLASIO POVODOM MIHINE BOLESTI: Dobro obratite pažnju šta je imao da mu poruči!

- Iskreno, bio je to šok - istakao je Džemaili

Objavljeno:

Kapiten Bolonje Blerim Džemaili bio je šokiran kada je čuo vest o akutnoj leukemiji svog trenera i saradnika Siniše Mihajlovića.

- Trener će dobiti ovu bitku i zbog nas, jer smo porodica. Ono što nam je dao u poslednjih šest meseci retko koji trener može da uradi, posebno u tako kratkom vremenu. Znamo kakva je osoba, koliko je jak i probaćemo da mu prenesemo našu snagu. Ne možemo da dočekamo da se vrati - rekao je za Džemaili za Skaj sport Italija pa dodao:

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović foto: Profimedia

- Iskreno, bio je to šok, ali kada smo razgovarali s njim shvatili smo da moramo da nastavimo da radimo ovako jer će on biti sa nama veoma uskoro - rekao je kapiten Bolonje.

- Siniša nam je rekao da radimo s osmehom i probaćemo da to uradimo tačno onako kako je tražio. Pokazao nam je put, pratili smo ga tokom poslednjih šest meseci, on je lider koji nas može odvesti do naših ciljeva... Bliski smo sa njim. Mihajlović nam je kao otac. Borićemo se za njega kao što se i on bori za nas - dodao je Džemaili.

Mihajlović je Bolonju preuzeo u januaru od Filipa Inzagija i vodio je taj tim od zone ispadanja do desetog mesta na tabeli Serije A.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.