DUGOGODIŠNJI PRIJATELJ JE IZDAO MIHU: Blizak čovek mu je zabio nož u leđa, a sve zarad lične koristi!
Siniša Mihajlović i Ivan Zazaroni, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti, Youtube/printscreen

"PRODAO 200 primeraka novina više"

DUGOGODIŠNJI PRIJATELJ JE IZDAO MIHU: Blizak čovek mu je zabio nož u leđa, a sve zarad lične koristi!

Oglasio se i urednik Korijere delo sporta, koji se zamerio srpskom treneru

Objavljeno:

Ugledni italijanski sportski list "Korijere delo sport" ekskluzivno je objavio da Siniša Mihajlović prekida trenersku karijeru zbog teške bolesti.

U tekstu nije precizirano koja bolest je u pitanju, već je javljeno da "su lekarski pregledi pokazali da mu je potreban hitan tretman". Naravno, bilo je jasno da je reč o malignom oboljenju.

Zato i ne čudi što se popularni Miha oseća izdanim i prevarenim od strane urednika pomenutog lista Ivana Zazaronija s kojim je prijatelj bio 20 godina.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović foto: AP

- Želeo sam da budem prvi koji će vam reći šta se dogodilo. Ali neko nije želeo da poštuje moju privatnost. Zahvaljujući tome, prodao je 200 komada novina više nego inače. Ali je uništio i prijateljstvo koje je trajalo 20 godina - rekao je Mihajlović.

Sada se oglasio i Zazaroni.

- Objavio sam to kao novinar, a ne kao Sinišin prijatelj. Ali danas to ne bih ponovio - rekao je Zazaroni i dodao:

- Nisam izneverio poverenje Siniše s kojim se nisam čuo više od mesec dana. U petak sam nekoliko puta pšokušao da stupim u kontakt s njim. Tekst sam objavio nakon što sam sa sigurnošću znao za njegovu bolest. Ali to su znali svi novinari, kao što su znali da je to razlog za sazivanje konferencije. Napisao sam samo 20 redova podrške Siniši, bez da sam spomenuo o kojoj bolesti se radi. Portparol Bolonje je tražio da to ne objavljujem, a odgovorio sma mu da ću to otkucati uz dužnu diskreciju i poštovanje privatnosti. Objavio sam tekst kako bi na taj način, kao novinar, na sav glas dao podršku prijatelju. Nakon svega, nikada to ne bih ponovio. Ali sada je samo bitno da Siniša što pre ozdravi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.