DOKTOR OTKRIO KAKVO JE  STANJE MIHAJLOVIĆA, A SINIŠA NASMEJAO NOVINARE: Izvinite zbog te laži, ali morali smo!
Foto: Printskrin

pobediće!

DOKTOR OTKRIO KAKVO JE STANJE MIHAJLOVIĆA, A SINIŠA NASMEJAO NOVINARE: Izvinite zbog te laži, ali morali smo!

- Siniša je apsolutno zdrav, ne računajući specifični problem koji ima. On nema čak ni simptome za ovu bolest, što je veoma dobra okolnost - rekao je lekar srpskog stručnjaka

Objavljeno:

Na konferenciji za medije na kojoj je Siniša Mihajlović otkrio da boluje od leukemije, obratio se i doktor Đani Nani i tom prilikom istakao da će srpski stručnjak pobediti tu bolest i vratiti se fudbalu.

- Kao što je Mihajlović rekao, nije imao simptome, bio je apsolutno dobro - rekao je doktor, a umešao se Mihajlović

- Popizdeo sam - rekao je srpski trener i nasmejao prisutne novinare, a doktor je dodao:

Italijanski specijalista optimizam gradi na naprednoj medicini.

- Pre 20 godina ne bismo ni rekli da se o tome radi, ali sada imamo nova saznanja i nove metode lečenja i možemo da pobedimo u potpunosti bolest. Danas se može govoriti i o svetloj budućnosti, o treneru koji može da se vrati na svoj posao i trenira svoj tim. Medicina je uznapredovala i mi imamo sada terapije koje su mnogo efikasnije nego ranije. Reč je o terapijama koje omogućavaju da se bori i pobedi protiv bolesti i to u veoma kratkom roku. Mihajlović je dobro, morali smo da kažemo da ima temperaturu iz taktičkih razloga. Izvinite zbog te laži, ali smo bili u iščekivanju rezultata testova - kazao je Nani.

Doktor iz Bolonje je tom prilikom otkrio i kako se došlo do saznanje da Mihajlović boluje od teške bolesti.

- Došao je kod nas sa tipičnim problemom za jednog sportistu ili osobu koja praktikuje sport, podiže tegove, trči. Zato smo hteli da proverimo da li se radi o uobičajenoj povredi za ljude tog tipa, da li se radi o istegnuću mišića, problemu tetive, kuka... Uradili smo magnetnu rezonancu da bismo pronašli odgovore na ova pitanje, a ne da bismo tražili nešto drugo. Ipak, ispitivanja nisu pokazala ništa od onoga što smo mislili, ali nas je rezultat vezan za koštanu srž alarmirao. Zato smo uradili specifične testove i pronašli smo ono što smo pronašli.

Stratega Bolonje od utorka čekaju terapije, ali to ne znači da neće moći da bude u tim.

- Biće momenata kada će biti u bolnici na terapiji počev od utorka, međutim, to ne znači da će biti daleko od tima. Siniša je apsolutno zdrav, ne računajući specifični problem koji ima. On nema čak ni simptome za ovu bolest, što je veoma dobra okolnost. Mihajlović je u rukama odličnog tima lekara i može da nastavi da radi svoj posao, mora da nastavi da radi svoj posao. Koliko će trajati terapija, to ne znamo. Još analiziramo sve rezultate. Znamo da se radi o leukemiji, ali još nismo sigurni o kojoj tačno vrsti se radi, dakle ne možemo da kažemo koja će tačno terapija da bude primenjena i koliko će da traje. Ono što mogu da kažem je da će Mihajlović biti jači nego ranije - zaključio je Nani.

Tokom subote, Mihajlović je primio mnogobrojne poruke podrške od kolega, bivših igrača i klubova, a veliki broj navijača Bolonje sačekalo ga je ispred stadiona po završetku konferencije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.