DELIJE, OVO STE ČEKALI: Evo koliko koštaju karte za revanš meč protiv Suduve!
Navijači Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

SJAJNE VESTI

DELIJE, OVO STE ČEKALI: Evo koliko koštaju karte za revanš meč protiv Suduve!

To će biti prvi duel crveno-belih na domaćem terenu u sezoni 2019/20

Objavljeno: 08:23h

Crvena zvezda u utorak 16. jula u 20.45 igra revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve na stadionu "Rajko Mitić".

To će biti prvi duel crveno-belih na domaćem terenu u sezoni 2019/20. Prvi meč u Marijanpolu je završen bez pobednika i golova - 0:0 tako da Crvena zvezda ima lepu priliku da u Beogradu završi posao oko plasmana u narednu rundu.

U sredu je iz Ljutice Bogdana stiglo obaveštenje o ceni ulaznica za revanš. Blagajna sa radom počinje u četvrtak. Za mesta na severnoj i južnoj tribini, Zvezdaši će morati da izdvoje 500 dinara, za istočnu i zapadnu duplo više. Cene karata za VIP zapad je 2000 dinara, a za VIP 1 i VIP 2 3000 dinara. Zainteresovani da duel gledaju iz VIP galerije će morati da izdvoje 4000 dinara.

- Blagajne stadiona će radnim danom biti otvorene od 10 do 18 časova, dok će u subotu prodaja karata trajati od 11 do 16 časova. Blagajne će u nedelju biti zatvorene, a na dan utakmice će raditi od 10 časova do prvog sudijskog zvižduka - stoji u saopštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.