TEŽAK ZADATAK GA ČEKA: Brat srpskog glumca je novi trener Dinama!
Uroš Kalinić, brat Milana Kalinića, je novi trener Dinama iz Vranja, Foto: Starsport©

Ima cilj pred sobom

TEŽAK ZADATAK GA ČEKA: Brat srpskog glumca je novi trener Dinama!

Usled suspenzije prvog čoveka kluba morali su da pronađu novo rešenje

Objavljeno:

Dinamo iz Vranja ima novog trenera, a to je Uroš Kalinić, brat poznatog glumca Milana Kalinića, inače poznatog kao vatrenog navijača Crvene zvezde.

Vranjanci su morali da izaberu novog šefa struke, pošto je njihovom prvom čoveku kluba i ujedno i dosadašnjem treneru, Draganu Antiću Recku zabranjeno obavljanje funkcije do jeseni 2020. godine.

- Izabrali smo mladog trenera, željnog rada i spremnog da svo znanje uloži zarad napretka kolektiva. Pred Urošem Kalinićem je lepa budućnost, sa mnogo strana dobili smo niz pozitivnih informacija. Pred novim šefom struke nije mali izazov, Prva liga je ozbiljan rang za fudbalere i trenere, istovremeno i idealan poligon za afirmaciju, takođe i promociju, kako ličnu, tako i klupsku - rekao je Antić za Sportski žurnal.

Dragan Recko Antić je suspendovan do jeseni 2020. godine
Dragan Recko Antić je suspendovan do jeseni 2020. godinefoto: Starsport©

Kalinić je prošle sezone vodio OFK Beograd u trećem rangu takmičenja u Srbiji, a prethodno je radio i u Grafičaru i Dorćolu.

- Bili smo samo jedno leto u društvu večitih rivala, Vojvodine, Radničkog, Spartaka, Čukaričkog... Bićemo opet, uskoro! Igraćemo uvek u Vranju pred najmanje dve, tri hiljade gledalaca, novi šef struke imaće, kao i saradnici i fudbaleri, jak vetar u leđa. Na njima je samo da rade i strpljivo čekaju borbu za bodove - rekao je Antić.

Dinamo će sledeće sezone kroz Prvu ligu Srbije ponovo juriti novi plasman u Superligu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.