VOJVODINA ZA 24 SATA POTPISALA PA RASKINULA UGOVOR: Ništa od bivšeg igrača Partizana u crveno-belom dresu!
Vanja Marković, Foto: Printscreen/Youtube

REKORD

VOJVODINA ZA 24 SATA POTPISALA PA RASKINULA UGOVOR: Ništa od bivšeg igrača Partizana u crveno-belom dresu!

Kada je imao 17 godina, 2011. prešao je u Partizan gde je ostao do 2013. godine

Objavljeno:

U ponedeljak je Vojvodina potpisala ugovor sa Vanjom Markovićem, nekadašnjim talentom Partizana.

Međutim, već u utorak Novosađani su raskinuli dogovorenu saradnju i ostali bez pojačanja. Razlog su zdravstveni problemi sa kojima se suočava fudbaler i zbog kojih nije u stanju da pomogne novosadskom timu.

- Usled određenih zdravstvenih problema, koji su konstatovani na prvom treningu, fudbaler je odlučio da napusti pripreme Vojvodine i otputuje u Poljsku, gde će obaviti lečenje. S obzirom na to da su, u ovom trenutku, FK Vojvodina potrebni samo 100% zdravi i spremni igrači, koji odmah mogu da doprinesu jačoj konkurenciji i podizanju kvaliteta tima, sa Vanjom Markovićem ipak neće biti potpisan ugovor. Fudbalski klub Vojvodina želi mu uspešan oporavak i mnogo sreće u nastavku karijere - navela je Vojvodina u saopštenju.

Prve fudbalske korake Marković je napravio u holandskom Venlu, a kada je imao 17 godina, 2011. prešao je u Partizan gde je ostao do 2013. godine. Nikada nije uspeo da se domogne prvog tima crno-belih pa je otišao u poljsku Koronu Kielce, potom u Vardar, a poslednji klub mu je portugalski Farense sa kojim je raskinuo saradnju u martu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.