PAR SATI PRED MEČ SA SUDUVOM, ARAPI SERVIRAJU BOMBU: Miloš Degenek se vraća u Crvenu zvezdu?!
Miloš Degenek skoro sigurno napušta Al Hilal, Foto: AP

Pravo niotkuda

PAR SATI PRED MEČ SA SUDUVOM, ARAPI SERVIRAJU BOMBU: Miloš Degenek se vraća u Crvenu zvezdu?!

Tu je i objava na Instagramu za koju tamošnji mediji tvrde da insinuira povratak na Marakanu

Objavljeno: 18:05h

Miloš Degenek mogao bi posle samo šest meseci u Saudijskoj Arabiji da se vrati u Crvenu zvezdu iz koje je i otišao zimus.

Arabijski mediji uveliko bruje o odlasku australijskog reprezentativca iz Al Hilala, i pri tome svi tvrde da neće ići nigde drugo nego u svoj bivši klub sa kojim je imao toliko uspeha prošlog leta i jeseni.

Novi trener Al Hilala, Razvan Lučesku, traži da se dovede južnokorejski štoper Jang-hjun So i samim time je pokazao da ne računa na iskusnog momka iz Knina.

Razvan Lučesku ne računa na Miloša Degeneka
Razvan Lučesku ne računa na Miloša Degenekafoto: Dado Đilas

Transfer korejskog reprezentativca iz Tokija je blizu realizacije, što samim time ubrzava proces odlaska Degeneka koji je u Al Hilal doveden zimus za 3.850.000 evra.

Ipak, pre toga bi trebalo očekivati da Zvezda završi transfer Vujadina Savića koji ima odrešene ruke u izboru nove sredine, pa bi Degenek trebalo da stigne kao zamena za igrača sa kojim je prošle godine činio jedan od najboljih bedema ispred gola u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Arapske medije je zaintrigirala i Degenekova objava na Instagramu gde je okačio sliku sa onog epskog revanša protiv Salcburga kada je izboren plasman u Ligu šampiona uz poruku:

- Srećno, Zvezdo, da opet ovo doživimo svi - napisao je Degenek poželevši sreću bivšem klubu na startu kvalifikacija protiv Suduve.

Miloš Degenek je zaintrigirao maštu navijačima objavom na Instagramu
Miloš Degenek je zaintrigirao maštu navijačima objavom na Instagramufoto: EPA

Ipak, nigde on ovde nije stavio do znanja da ima nameru da se vraća u bivši klub, a pitanje je i šta žele ljudi iz Al Hilala, da li bi da ga prodaju ili bi ga prosledili na pozajmicu, od toga umnogome zavisi i da li će Zvezda reagovati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.