IZ PARTIZANA U OLIMPIJAKOS! CRVENO-BELI SVETA MARKOVIĆ: I danas se naježim kad se setim tog oktobra 2017. godine!
Foto: Promo

zvanično

IZ PARTIZANA U OLIMPIJAKOS! CRVENO-BELI SVETA MARKOVIĆ: I danas se naježim kad se setim tog oktobra 2017. godine!

Tada su se definitivno ispunili svi moji dečački snovi - napisao je Marković

Objavljeno:

Svetozar Marković od danas zvanično nije u redovima crno-belih. Posle nekoliko nedelja neizvesnosti mladi štoper koji je u Partizan došao 2011.godine zvanično se preselio u klub sa Pireja, FK Olimpijakos.

Koincidencija je da je baš na današnji dan 9.jula te 2013.godine za isti klub potpisao takođe bivši igrač Partizana Marko Janković. Odmah po potpisivanju ugovora Sveta je napisao:

-U Partizan sam došao pre tačno osam godina.Pamtim ih samo po lepim uspomenama jer sam u Beogradu i Partizanu stekao najbolje drugove sa kojima sam prošao do sada najvaźnije trenutke u mojoj karijeri i sa kojima se i danas druźim. Sa njima sam u mlađim kategorijama osvajao prvenstva i turnire u inostranstvu i zajedno maštali o ovome gde smo danas.

foto: Promo

U Beograd sam došao na početku osmog razreda ,sa četrnaest godina, gde sam sam završio srednju školu i živeo sam. Tada sam samo sanjao da se prikljućim prvom timu Partizana ,debitujem i naravno igram večiti derbi.

Crno-belim seniorima sam se prikljućio tačno pre dve godine i sa njima osvojio dva trofeja Kupa. Pored debija u Ligi Evrope protiv ekipe Viktorije Plzenj moj najveći san je bio da posle debija u crno-belom dresu zaigram na večitom derbiju. I danas se najeźim kada se setim tog oktobra 2017. kada su se definitivno ispunili svi moji dečački snovi.

Svojim saigračima sam mnogo zahvalan.To su sjajni momci sa kojima sam źiveo,plakao,radovao se i sa njima preźivljavao samo za nas znane trenutke. Od prvog dana su me prihvatili kao sebi ravnog i zbog njih i zbog mog kluba kojem sam zahvalan na svemu što mi je dao sam tuźan što ih napuštam. Zahvaljujem se i svim ljudima na SC Partizan-Teleoptik i Humskoj koji su me bodrili,podrźavali i pomogli meni i mojim drugovima u svakom trenutku od portira, kafe kuvarice, konobara, trenera, źena koje odrźavaju higijenu....

Što se tiče potpisa i odlaska u FK Olimpijakos ne mogu da ne budem sa druge strane presrećan što idem u ovako veliki klub gde ću moći da pokaźem ko sam i naravno napredujem u fudbalskom smislu. Teško mi je jer idem iz svoje drźave i svog kluba, ali moje srce će uvek biti tu...... Vidimo se... Svetozar Marković

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.