MESI KAO HRVATI '95: Besni Argentinac odbio da primi medalju!
Besni Argentinac odbio da primi medalju, Foto: AP

POLUDEO

MESI KAO HRVATI '95: Besni Argentinac odbio da primi medalju!

Lionel Mesi bio je besan nakon meča za treće mesto na Kopa Amerika koji je za njega završen u 37. minutu iako je Argentina na kraju osvojila treće mesto

Objavljeno: 09:31h

Lionel Mesi dobio je crveni karton u 37. minutu meča Argentine i Čilea koji je bio borba za treće mesto na ovogodišnjem Kopa Amerika.

Argentinac je posle meča bio besan na Fudbalsku konfederaciju Južne Amerike. Mesi je odbio da učestvuje u ceremoniji dodele medalja i dok su njegovi saigrači dobijali medalje on je bio u svlačionici.

A poslednji se pojavio i pred medijima.

- Možda je ono što sam rekao prethodnih dana bio razlog da danas ne dobijem samo žuti već crveni karton. Važno je da je reprezentacija na dobar način završila takmičenje. Možda je crveni karton bio kazna za moje ranije reči - rekao je nakon meča Mesi koji je i ranije tokom takmičenja optuživao Fudbalsku konfederaciju Južne Amerike za nemoralne radnje.

foto: AP

- Sudija je mogao da proveri šta se dogodilo, ali VAR nije korišten. Iako sam bio besan što nisam mogao da završim meč, sada se malo smirujem. Ne moramo da budemo deo ove korupcije, sve vreme takmičenja prema nama niko nije pokazao poštovanje. Mislim da smo oštećeni, da nam namerno nije dozvoljeno da budemo u finalu, sudije ne dozvoljavaju ljudima da uživaju u fudbalu. Ipak, odlazim odavde podignute glave i ponosan na saigrače koji su dali sve od sebe. Nadam se da će im biti ukazano zasluženo poštovanje jer ovo je tim koji još mnogo može da pruži - rekao je Mesi koji je prokomentariosao i finale zakazano za nedelju u kome će se sastati Brazil i Peru.

- Trofej je namenjen Brazilu. Nadam se da sudije i VAR neće imati uticaja na meč i da će omogućiti Peruu da igra utakmicu, ali koliko mi se čini biće teško - zaključio je Argentinac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.