NE MOGU DA VERUJEM DA NEKO TO RADI NA PRIJATELJSKOM MEČU: Jedan detalj naljutio Sava Miloševića protiv Olimpije!
Savo Milošević, Foto: Adria Media TV

espreso u sloveniji

NE MOGU DA VERUJEM DA NEKO TO RADI NA PRIJATELJSKOM MEČU: Jedan detalj naljutio Sava Miloševića protiv Olimpije!

Prezadovoljan sam, jer smo praktično igrali nivo prvog ili drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, bilo je bitno da vidimo gde smo u ovom trenutku - rekao je strateg crno-belih

Objavljeno: 00:10h
Aleksa Radosavljević

Partizan je u drugoj kontrolnoj utakmici u Sloveniji poražen od Olimpije rezultatom 1:0, a strateg crno-belih Savo Milošević bio je zadovoljan kako je izgledala njegova ekipa.

- Odlično! Sve osim rezultata je bilo dobro. S obzirom da smo u fazi umora, a Olimpiji je ostalo nekoliko dana do početka takmičenja, svežija je i pripremljenija, međutim, od nje ništa nije zavisilo dok smo imali snage. Kasnije je ritam pao. Kad promenite deset igrača ne možete ni da očekujete tečnu igru, a hteli smo svima da pružimo šansu. Prezadovoljan sam, jer smo praktično igrali nivo prvog ili drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, bilo je bitno da vidimo gde smo u ovom trenutku. Ekipa već sad dobro trči, to je ohrabrujuće - rekao je Milošević.

Napadači crno-belih su danas zakazali.

- Tek smo počeli. Ovo danas je posledica pada koncentracije, vezano sa umorom, jer nismo smanjili intenzitet rada. Naprotiv, povećali smo ga otkako smo u Sloveniji. Kad se sve sredi biće mnogo bolje“.

Umar Sadik i Rajko Brežančić su upisali prve minute u dresu Partizana.

- Bilo je bitno da odrade dobar trening, osete atmosferu u ekipi, vide kako izgleda sve na terenu sa novim saigračima. Tek od njih očekujemo da se prilagode timu. Trka, voljni momenat i disciplina su bili dobri, sve stvari na kojima insistiramo.

Milošević je govorio i o Sedjubi Sumi.

- Dobro to ide. Nije još ono što znamo da može, ali je njegov momenat na zavidnom nivou. I njemu su teške noge, pretpostavljam da nikad teže nije radio poslednjih godina, ali napreduje. Biće proces, ali imamo dovoljno vremena. Zadovoljan sam.

Za kraj, koja reč o sudiji i pretnji Miloševića da bi mogao da povuče ekipu sa terena ukoliko arbitar nastavi da toleriše grubosti igrača Olimpije.

„Otkako sam počeo ovim da se bavim nisam komentarisao suđenje, neću ni sad, mada je potpuno nejasno da delilac pravde takve stvari radi na prijateljskoj utakmici. Ne mogu da verujem da Potpuno nepotrebno. Stvara se nervoza, koja je proistekla iz besmislenih odluka. Gledam svoju ekipu, time želim da se bavim, ostale stvari su prolazne - kazao je Milošević i dodao:

- Ne mogu da verujem da neko to radi na prijateljskom meču.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.