AKO IH NISTE MRZELI, SADA ĆETE POČETI: Milan stiže na Kosovo i igra protiv kluba čiji je vlasnik osnovao UČK!
Fudbaleri Milana, Foto: EPA

SRAMOTA

AKO IH NISTE MRZELI, SADA ĆETE POČETI: Milan stiže na Kosovo i igra protiv kluba čiji je vlasnik osnovao UČK!

Feronikl se ove sezone takmiči u kvalifikacijama za Ligu šampiona i protivnik u prvom kolu mu je, posle uspešno završenih predkvalifikacija, Nju Saints iz Velsa

Objavljeno:

Fudbalski klubovi Milan i Feronikl najavili su da će 20. avgusta (20.45) odigrati prijateljsku utakmicu na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini.

Klub iz Glogovca osnovan je 1974. godine, takmiči se u najjačem rangu lige samoproglašene države Kosovo. Feronikl je tri puta bio šampion Superlige, a poslednju titulu osvojio je u prošloj sezoni. Feronikl se ove sezone takmiči u kvalifikacijama za Ligu šampiona i protivnik u prvom kolu mu je, posle uspešno završenih predkvalifikacija, Nju Saints iz Velsa.

Navijači Milana danas su obavešteni o prijateljskoj utakmici u južnoj srpskoj pokrajni. - Posle turneje po Sjedinjenim Državama i Kardifu, dolazak u Prištinu biće prilika za navijače, a posebno za ljubitelje "rosonera" sa Kosova, ali i susednih balkanskih zemalja, da uživo prate svoj klub u pripremnom procesu za novu sezonu - navodi se na sajtu "Milan News". Predsednik Feronikla je poznati biznismen Naser Ramaj, vlasnik građevinske kompanije "Alart centra" koja investira na Budvanskoj rivijeri. Inače, prema pisanju crnogorskih medija, postoje indicije da je Ramaj jedan od osnivača OVK i da je povezan sa "Dreničkom grupom", čiji su članovi bili optuženi za ratne zločine nad civilima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.