TOMANE NA MARAKANI: Rikardo Gomeš mi je rekao da je Zvezda najveći klub na Balkanu! Ne znam ko mi je konkurencija!
Tomane i Mitar Mrkela na predstavljanju, Foto: Starsport©

Iznenađujući savet

TOMANE NA MARAKANI: Rikardo Gomeš mi je rekao da je Zvezda najveći klub na Balkanu! Ne znam ko mi je konkurencija!

Napadač Partizana je savetovao novog napadača Zvezde da dođe u Srbiju

Objavljeno:

Crvena zvezda je predstavila navijačima Tomanea, napadača koji je tokom ove nedelje stigao iz portugalske Tondele.

Od iskusnog špica se svakako očekuje da rešeta mreže u crveno-belom dresu baš kao što je to svojevremeno radio njegov sunarodnik Ugo Vijeira, koji je vrlo brzo postao miljenik navijača.

- Znam za Vijeiru, bio je miljenik navijača, ja sam sada na novom početku, nadam se da ću biti uspešan. Ja sam svoje uslove dogovorio pre mesec i po dana, pa je bilo teško čekati da se sve završi. Zadovoljan sam što se sve konačno dobro završilo - istakao je na promociji Tomane.

Tomane je izabrao dres sa brojem 17
Tomane je izabrao dres sa brojem 17foto: Starsport©

I sportski direktor Mitar Mrkela nije krio zadovoljstvo što je cela saga oko dolaska Portugalca na Marakanu konačno završena, pošto je bio na radaru kluba još od prošlog leta.

- On je klasičan špic, ima dobru brzinu, snagu, često spominjem da ima snažnu brzinu, ume da se dobro postavlja, a doveli smo i jednog izuzetno brzog igrača, to je Žander.

Pre nego što je prihvatio ponudu šampiona Srbije Tomane je, po sopstvenom priznanju, kontaktirao srpske igrače u Portugaliji koji su imali dodira sa Zvezdom, a čak je pozvao i napadača Partizana Rikarda Gomeša da se raspita o njemu.

- Razgovarao sam sa nekoliko igrača koji su igrali u Srbiji i na Balkanu, kao i sa Rikardom koji mi je rekao da je Zvezda najveći klub na Balkanu.

Portugalac nije zacrtao određeni broj golova koje želi da postigne.

- Nemam određeni broj golova kojim bih se opterećivao. Želim da budem u službi tima i to je moj cilj. Ne znam ništa o konkurenciji, uz poštovanje saigračima, svakako ću se boriti i pokušati da se nametnem za mesto u timu - dodao je Tomane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.