ZVANIČNO: Đanluiđi Bufon se vratio u Juventus!
Foto: AP

GOTOVO

ZVANIČNO: Đanluiđi Bufon se vratio u Juventus!

Nastavak jedne velike priče

Objavljeno:

Golman Đanluiđi Bufon i zvanično je ponovo u Juventusu pošto je danas sa tim fudbalskim klubom potpisao jednogodišnji ugovor.

Ovaj 41-godišnji veteran je u četvrtak prošao lekarske preglede i posle njih je potpisao jednogodišnji ugovor sa torinskom Starom damom.

- Rešio sam da se vratim. Kada porodica pozove, jedini mogući odgovor je 'Evo me'. To je početak nove etape mog dugačkog putovanja. Vraćam se na mesto koje zovem domom. Vraćam se ovde nepromenjenog duga, beskonačne ljubavi i apsolutne odlučnosti. Ovo je novi početak. Drugačiji u odnosu na prošli put ali ispunjen istim emocijama i istom radosti. Vraćam se u Torino jer mogu da dam doprinos, jer ne mogu da odbijem poziv Dame i zato što je ovo moj dom - poručio je Bufon na Instagramu.

On je medju crno-belima iz Torina proveo 17 godina i jedan je od najtrofejnijih igrača na svetu. Osvojio je devet šampionskih titula u Italiji i četiri Kupa, šampionsku titulu u Francuskoj, a sa reprezentacijom Italije Svetsko prvenstvo 2006. godine.

Očekuje se da će Bufon biti rezervni golman, iza startera Vojčeha Ščensnog.

Bufonu je potrebno da odigra još osam utakmica kako bi oborio rekord bivšeg kapitena Milana Paola Maldinija po broju utakmica u Seriji A.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.