NJEGOVA POVREDA JE ZABRINULA SVE U PARTIZANU! Dao gol, pa morao da napusti teren: Pukao mi je primicač!
Nikola Lakčević, nova uzdanica crno-belih, Foto: Adria Media TV

ČEKAJU SE DOKTORI

NJEGOVA POVREDA JE ZABRINULA SVE U PARTIZANU! Dao gol, pa morao da napusti teren: Pukao mi je primicač!

Levi krilni fudbaler crno-belih doživeo je nezgodan peh u momentu kada je njegov tim imao rezultat od 4:0 na prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Partizan je pobedom od 6:0 nad slovenačkim drugoligašem Beltincima započeo drugi deo letnjih priprema u Sloveniji. Strelci golova bili su Ivanović, Dinga, Ožegović (2), Lakčević i Marković, a definitivno najveće otkrovenje ovog meča bio je mladi Nikola Lakčević, levi krilni fudbaler koji je u igru ušao u drugom poluvremenu.

Koliko ti znači prvi gol za Partizan?

- Osećaj je prelep, puno mi znači i za dalji tok priprema, a važno je i za samopouzdanje. Samo da nastavim u tom ritmu - istakao je.

Kako si se uklopio na prvim pripremama?

- Super sam se uklopio, igrači su me, kako stariji, tako mlađi dobro prihvatili, atmosfera je odlična. Zato i ide ovako kako ide.

Videli smo da si napustio igru u 72. minutu, u pitanju je bila povreda primicača, kako nam se učinilo. Šta se dogodilo?

- Izgleda da su mi se aduktori pokidali prilikom jedne duge lopte. Samo me je preseklo, ali videćemo šta kažu doktori. Sad je malo bolje, videćemo šta će biti - istakla je nova Partizanova nada Lakčević.

Pogledajte i šta je imao da kaže Ognjen Ožegović, junak trijumfa sa dva postignuta gola, s kojim je nagovestio da se možda vraća u formu iz one sjajne jeseni u Ligi Evrope.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.