ARGENTINCIMA NISU SUĐENA 2 PENALA: Mesi kipteo od besa, psovao, optužio Brazilce za sve!
Serhio Aguero pada posle starta Danija Alveša, Foto: Printscreen/Youtube/Canal Cursos e Notícias

Nije mu lako palo

ARGENTINCIMA NISU SUĐENA 2 PENALA: Mesi kipteo od besa, psovao, optužio Brazilce za sve!

Ako ćemo po istini, onda je kapiten Argentine potpuno u pravu što se tiče suđenja

Objavljeno: 10:47h

Lionel Mesi je sa Argentinom doživeo novi neuspeh i sve je bliže tome da sa nacionalnim timom nikada neće uspeti da osvoji neki trofej.

"Gaučosi" su u polufinalu Kopa Amerike poraženi od domaćina Brazila 2:0 i ostali bez borbe za šampionsku titulu koju toliko dugo žele.

Ipak, mora se priznati da su Argentinci i oštećeni u ovom susretu za dva jedanaesterca, makar tako deluje na snimcima spornih situacija kada su Serhio Aguero i Nikolas Otamendi rušeni u kaznenom prostoru od strane Brazilaca.

Ali ekvadorski sudija je ostao nem, a reakcija je izostala i iz VAR sobe zbog čega je propisno pobesneo upravo Lionel Mesi koji nije mogao da se suzdrži posle meča i osuo je drvlje i kamenje.

- Svirali su tonu sr***a na Kopa Amerika! Neverovatno je da se VAR nije koristio. Nadam se da će CONMEBOL uraditi nešto povodom ovoga, ali čisto sumnjam, jer Brazil ima previše moći u ovoj organizaciji. Nisu umorni od glupih igranja rukom, glupih faulova, glupih penala... A danas nisu nijednom ni pogledali VAR - ljutito je rekao Mesi.

Možda se s pravom ljuti, ali isto tako se mora priznati da je upravo Mesi odigrao katastrofalan turnir na kome je postigao samo jedan gol i to iz penala protiv Paragvaja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.