NEOČEKIVANO: Velika promena za Partizan na samom početku priprema u Sloveniji!
Pripreme FK Partizan, Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

ESPRESO NA POHORJU

NEOČEKIVANO: Velika promena za Partizan na samom početku priprema u Sloveniji!

Informacija koja je sačekala novinare na ulasku u hotel

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Ekspedicija Partizana ovog utorka pristiže u slovenačko Pohorje nadomak Maribora, kako bi odradila poslednji deo priprema pred kvalifikacije za Ligu Evrope, ali i nove izazove pred takmičenje u Superligi i Kupu Srbije.

Crno-beli na čelu sa Savom Miloševićem imali su zakazanih šest provera - Budućnost i Zvijezda u Srbiji (poraz i pobeda), kao i Rogoška (desetoplasirani tim iz druge lige Slovenije), Olimpija 6. jula (drugoplasirani tim prve lige), Bordo u Klagenfurtu kao najjači rival 10. jula, i mađarski Pakši za kraj 13. jula.

FK Partizan
FK Partizan foto: FK Partizan

Međutim, kako sada stvari stoje, sudeći po informacijama koje su dočekale novinare odmah pri dolasku u hotel, prva provera u Pohorju sa Rogoškom je otkazana, ali je za isti dan, 3. jul, zakazan meč sa trećeplasiranim timom druge slovenačke lige, FK Beltincima.

Beltince sa klupe predvodi stručnjak iz BiH Radovan Karanović.

Dakle, u pitanju je ipak donekle ozbiljniji rival, što je dobro za crno-bele, s obzirom na to da ih za nešto više od dve nedelje očekuje duel sa nezgodnim Škotlanđanima Kilmarnokom (mala je verovatnoća da će velški Konahs Kvaj imati šta da traži u duelu prvog kola).

Meč sa Beltincima na programu je u 18 časova u sredu na Pohorju. Videćemo za koji tim će se odlučiti Milošević, a i to, kao i sve druge stvari vezane za crno-beli boravak u Sloveniji možete da pratite uz Espreso.co.rs.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.