Tači prihvatio Ramin poziv da dođe na utakmicu. Čeka se Vučićev odgovor!

NOVA PROVOKACIJA?

Tači prihvatio Ramin poziv da dođe na utakmicu. Čeka se Vučićev odgovor!

Iz kabineta ministra spoljnih poslova Kosova su potvrdili dolazak njihovog šefa diplomatije u Elbasan, a videćemo kako će na to reagovati srpski premijer koji je takođe najavio dolazak na utakmicu
Objavljeno:

Da Albanci provociraju nedeljama pred utakmicu sa našom selekcijom, uobičajeno je i na to smo navikli, a sada se pojavila nova informacija prema kojoj je Hašim Tači prihvatio poziv albanskog premijera Edija Rame da prisustvuje utakmici između Albanije i Srbije u Elbasanu. Čovek koji je pustio dron u Beogradu kupio je kartu za utakmicu protiv Srbije! (VIDEO) Kako piše albanski sajt "Panorama" iz kabineta ministra spoljnih poslova Kosova doći će u četvrtak na "Elbasan arenu" da posmatra "meč veka" kako albanski mediji nazivaju predstojeću utakmicu Takođe, prvi čovek vlade Srbije, Aleksandar Vučić je isto dobio poziv da prisustvuje duelu albanske i srpske reprezentacije i prihvatio ga je, ali mu je zasmetalo što je poziv dobio i Tači.

Srbe čuva 1.500 policajaca u Elbasanu: Ovo je bezbednosni plan Albanaca za meč veka! - Dogovorio sam se sa Edijem Ramom da idem na meč, a sad vidim da je pozvao i Hašima Tačija i neke druge ljude. Ne smeta mi da vidim kosovskog premijera na nekim političkim sastancima, ali ovo... - izjavio je Vučić u ponedeljak, a sada svi očekujemo kakav će biti njegov odgovor posle ove najnovije informacije. Meč između reprezentacija Albanije i Srbije igra se u četvrtak od 20.45., a naša selekcija je izgubila svaku šansu da se plasira na prvenstvo Evrope 2016. godine. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.