UTRČAO NA TEREN U ZVEZDINOM DRESU I SLAVIO POBEDU HRVATSKOG KLUBA: O ovom Srbinu priča ceo komšiluk!
Dečak koji je udelio besplatnu lekciju celom Balkanu, Foto: Printscreen/Facebook

OBJASNIO JE NEKE STVARI

UTRČAO NA TEREN U ZVEZDINOM DRESU I SLAVIO POBEDU HRVATSKOG KLUBA: O ovom Srbinu priča ceo komšiluk!

Kako se neko zove, preziva, ne interesuje decu, ona gledaju neke druge ljudske kvalitete

Objavljeno: 22:11h

Možda će‚te prvo pomisliti da vas lažemo kad kažemo da je neko u dresu Crvene zvezde slavio pobedu hrvatskog kluba, ali sve će vam odmah postati jasno ako naglasimo da je u pitanju bilo dete, koje ne gleda svet istim očima kao generacije koje su, nažalost, zadojene nekim osećanjima koje ne bismo poželeli ni najgorem neprijatelju.

Kako se neko zove, preziva, ne interesuje decu tih godina, pa tako ni ovog "zvezdaša" koji se radovao zbog hrvatskog uspeha.

Na Facebooku, na snimku koji je objavio fudbalski klub Graničar iz Kotoribe, (Međimurska oblast), čiji su mališani nakon razigravanja osvojili sedmo mesto na jakom međunarodnom turniru u Ajdinovićima u BiH. Nakon 1:1 u regularnom toku meča, mali "graničari" su pobedili FK Stupčanice Olovo posle boljeg izvođenja penala, a njihovom trijumfu se silno razveselio i njihov vršnjak iz Srbije. Budući da su na turniru učestvovali i igrači Crvene zvezde, slutimo da je u pitanju bio jedan od beogradskih fudbalskih uzdanica, kom je putovanje u Ajdinoviće omogućilo da sklopi neka nova prijateljstva. Deco, svaka vam čast, iz dana u dan pokazujete nama "odraslima" kako treba da se ponašamo! Hvala vam na novoj lekciji!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.