Suarez dao prvi gol za Urugvaj posle više od 600 dana, Košta zatresao mrežu u 42. sekundi! (VIDEO)

Uzbudljiv duel Brazila i Urugvaja

Suarez dao prvi gol za Urugvaj posle više od 600 dana, Košta zatresao mrežu u 42. sekundi! (VIDEO)

Napadač Barselone i krilni fudbaler Bajerna obeležili kvalifikacioni meč za odlazak na Svetsko prvenstvo 2018. godine
Objavljeno: 11:04h

Fenomenalnu utakmicu odigrali su Brazilci i Urugvajci u okviru južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji koja je završena 2:2, a obeležio ju je i prvi gol Luisa Suareza u dresu nacionalnog tima posle 640 dana. Napadač Barselone je po prvi put zatresao mrežu u međunarodnom meču još od Mundijala u Brazilu kada je pogotkom protiv Italijana doneo "urusima" prolaz dalje, ali na istom meču i ujeo za rame Đorđa Kjelinija zbog čega je zaradio dugususpenziju iz međunarodnih takmičenja.

Poveli su Brazilci već u 42. sekundi utakmice preko Dagalsa Košte, a da Urugvajci nisu prethodno stigli ni da dotaknu loptu, da bi u 26. minutu Renato Augusto po drugi put matirao Musleru. U tom trenutku je delovalo kao da sve ide na ruku domaćinu i da će gosti teško izbeći poraz, ali da tako ne bude potrudio se Kavani koji je do odlaska na odmor smanjio prednost "selesaoa".
A onda na samom startu drugog dela posle loše reakcije brazilskog golmana Alisona, Suarez trese mrežu i donosi izjednačenje, a samim time i konačan rezultat meča.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.