IZNET SAV PRLJAV VEŠ: Ronaldinjo i Deko su bili pijani na treninzima, malo je falilo da oteraju Mesija!
Ronaldinjo, Mesi, Eto i Deko pre meča sa Real Madridom, Foto: Printscreen/Youtube

IZAŠAO U JAVNOST

IZNET SAV PRLJAV VEŠ: Ronaldinjo i Deko su bili pijani na treninzima, malo je falilo da oteraju Mesija!

On je u televizijskoj emisiji "Skamenika Osnovij" izneo prljav veš iz svlačionice Barselone

Objavljeno:

Jedan od najboljih beloruskih fudbalera svih vremena Aleksander Hleb šokirao je celokupnu fudbalsku javnost.

On je u televizijskoj emisiji "Skamenika Osnovij" izneo prljav veš iz svlačionice Barselone iz vremena kada su saigrači Lionelu Mesiju bili Ronaldinjo i Deko. Najzanimljiviji deo se odnosio na raskalašni život Brazilca i Portugalca i činjenicu da je zbog njih Blaugrana zamalo ostala bez Argentinca.

Belorus je u emisiji izjavio da je baš način života Ronaldinja i Deka bio razlog što su prodati.

- Ronaldinjo i Deko su pijani dolazili na treninge. Da li znate zašto ih je Barselona prodala 2008. godine? Bojali su se da će tako i Mesi biti izgubljen - počeo je priču Aleksander Hleb.

Pre nego što je potpisao ugovor sa Barselonom, Hleb je igrao za Arsenal i pružao sjajne partije. Međutim, u katalonskom klubu se nije proslavio za šta sam snosi krivicu.

- Nisam želeo da potpišem za Barselonu, želeo sam da ostanem u Arsenalu ili da idem u Bajern. Ali, moj menadžer je insistirao, čuo se sa Gvardiolom telefonom i na kraju sam potpisao. Pre nego što sam došao imao sam ponudu Bajerna, bio sam odlučan da potpišem, ali usledila je dvodnevna pauza u pregovorima, a Barselona je bila upornija. Morao sam da odem u Barselonu, to je bio najbolji tim na svetu u to vreme i niko ne može da odbije takvu ponudu. Da to nisam učinio, uvek bih žalio što sam propustio priliku da igram u najboljem klubu na svetu. Imao sam sve što je potrebno da napredujem i redovno igram. Sve što se desilo je apsolutno moja greška, previše sam olako prilazio stvarima, moj karakter me je sprečio da napredujem. Umesto da radim naporno, Gvardioline odluke sam nerado prihvatao - rekao je Hleb u emisiji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.