DELIJE SE PITAJU: Kako će izgledati novi grb Crvene zvezde?
Grb Crvene zvezde/Ilustracija, Foto: Starsport©

POČELO GLASANJE

DELIJE SE PITAJU: Kako će izgledati novi grb Crvene zvezde?

Na mobilnoj aplikaciji crveno-belih otvoreno je glasanje u kome će Zvezdaši odlučiti kako će izgledati grb Crvene zvezde u sezoni 2020/21

Objavljeno:

Svi članovi Crvene zvezde imaju priliku da budu deo istorije.

Na mobilnoj aplikaciji crveno-belih otvoreno je glasanje u kome će Zvezdaši odlučiti kako će izgledati grb Crvene zvezde u sezoni 2020/21. Počevši od petka, u sledeća tri dana, svi registrovani korisnici moći će da glasaju i da odluče koji će biti raspored zvezdica iznad grba na dresu crveno-belih u narednoj sezoni. Ponuđene su tri opcije – opcija A podrazumeva tri manje zvezdice u nizu, opcija B tri zvezdice poređane u luku i opcija C tri veće zvezdice u nizu.

Opcije za grb Crvene zvezde
Opcije za grb Crvene zvezde foto: FK Crvena zvezda

Da bi navijači mogli da glasaju potrebno je da imaju važeću člansku kartu i da budu registrovani na aplikaciji Crvene zvezde za mobilne telefone na kojoj se glasanje i odvija. Glasanje traje do 30. juna u ponoć.

Crvenoj zvezdi je priznata titula iz 1946. godine, a šampionskom titulom osvojenom u sezoni 2018/19, crveno-beli su stigli do 30. trofeja državnog prvaka i treće zvezdice na grbu koja će od naredne sezone krasiti dres tima iz Ljutice Bogdana. Zbog velikog interesovanja Zvezdaša oko novog grba logično rešenje je da upravo članovi budu ti koji će kreirati ključni detalj kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.