GROZNO DA GROZNIJE NE MOŽE BITI: Ono što Dejvid Bekam radi sa kćerkom je toliko odvratno da zaslužuje zatvor!
Dejvid Bekam sa kćerkom, Foto: EPA/Srdjan Suki

ODVRATNO

GROZNO DA GROZNIJE NE MOŽE BITI: Ono što Dejvid Bekam radi sa kćerkom je toliko odvratno da zaslužuje zatvor!

Poslednja fotografija zgrozila je javnost, a većina komentara na društvenim mrežama osudila je ponašanje engleske zvezde

Objavljeno:

Bivši engleski fudbaler Dejvid Bekam već godinama je na meti kritičara zbog toga što ljubi u usta svoju decu.

Poslednja fotografija zgrozila je javnost, a većina komentara na društvenim mrežama osudila je ponašanje engleske zvezde. Tokom fudbalske utakmice Svetskog prvenstva za žene u kojoj su se sastali Engleska i Norveška, Bekma je pred nekoliko hiljada ljudi poljubio kćer Harper (7) u usta.

Dejvid Bekam ljubi kćerku
Dejvid Bekam ljubi kćerku foto: Profimedia

Zajedno sa bakom Sandrom, Bekamovi su slavili plasman Engleskinja u polufinale takmičenja.

- Fuj. Koliko je ovo odvratno? Ja bih za ovakvo ponašanje davao novčane, a možda i zatvorske kazne. Uvek sam se grozila roditelja koji ovo rade sa svojom decom - neki su od komentara na Tviteru.

Pre dve godine, zbog istog postupka na meti napada je bila i Bekamova supruga Viktorija. Prošle godine Dejvid je takođe poljubio kćer u usta i psole se branio da svu decu ljubi na isti način osim najstarijeg sina Bruklina i da će to prestati da radi kada mu deca uđu u tnejdžerske godine.

- Vrlo sam blizak sa svojom decom i tako ih sve ljubim osim najstarijeg sina Bruklina. On ima 19 godina pa bi to bilo jako čudno - rekao je bivši fudbaler Mančester junajteda i LA Galaksija.

Fudbaler i bivša članica grupe "Spajs girls" u braku su od 1999. godine i imaju četvoro dece, sinove Bruklina, Romea i Kruza i kćerku Harper.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.