Karadžić je oličenje zla i korupcije, švercer nafte kog sam ja izmislio i postavio za predsednika!

Terzić VS Tole

Karadžić je oličenje zla i korupcije, švercer nafte kog sam ja izmislio i postavio za predsednika!

Čekao se samo trenutak kada će funkcioner kluba iz Ljutice Bogdana odgovoriti na ni malo lepe reči koje mu je uputio predsednik Saveza
Objavljeno:

Verbalni rat na relaciji Tomislav Karadžić - Zvezdan Terzić se nastavlja. Prvi operativac Crvene zvezde je je posle uvredljivog saopštenja koje je izdao predsednik FSS, odlučio da odgovori istom merom. Saopštenje prenosimo u celosti. Tole žestoko ispljuvao Terzića: On je kancer srpskog fudbala! Lice sa poternice! - Srećan sam što sam na suprotnoj strani od čoveka koji je oličenje zla i korupcije, čoveka koji je uništio srpski fudbal. Čoveka koji je sav svoj materijalni imetak stekao zahvaljujući švercu nafte koji mu je omogućio režim kome je tada bio blizak. Čoveka koji je uništio subotički fudbal, koji je uništio FK Spartak ostavljajući ga u ruševinama i u trećoj ligi - rekao je prvi čovek "crveno-belih".

- Čoveka koji je uništio srpski fudbal svojim neznanjem i pohlepnom željom za autokratskom vlašću. Čoveka koji ne sme da dođe ni na jedan stadion u Srbiji zbog straha od linča. Čoveka koji svojim izgledom više podseća na osobe iz filmova strave i užasa nego na predsednika jednog fudbalskog saveza. Čoveka koji je bruka za srpski fudbal u celini - naveo je bivši predsednik FSS. - Čoveka koji je zbog svoje procene u datom trenutku da je to u njegovom ličnom interesu, učinio sve da uništi FK Crvena zvezda, a posledice te njegove odluke FK Crvena zvezda i danas oseća. Zatečeni minus od 52 miliona evra i šest izgubljenih šampionskih titula je i njegov doprinos. Srećan sam što sam na suprotnoj strani od takvog čoveka - napisao je Terzić.
- Tužan sam i priznajem kriv, što sam takvog čoveka izmislio i u njegovoj 70. godini postavio za predsednika FSS. Posle podnošenja svoje ostavke na mesto predsednika FSS u 2008. godini, ja sam ga kao svog dotadašnjeg podpredsednika rehabilitovao i izlobirao da bude izabran na mesto predsednika FSS. Iako je 2001. oteran i gađan jajima na skupštini FS Vojvodine, proteran iz srpskog fudbala. Kriv sam, priznajem, kriv sam - nastavlja bivši prvi čovek OFK Beograda. - Sve svoje kapacitete i bliskost sa tadašnjim političkim strukturama iskoristio je da ja što duže ostanem van Srbije da bi on što duže mogao da vlada. Pogrešno sam tada procenio čoveka koji je svoju sportsku karijeru izgradio na mojoj privatnoj nesreći koju je maksimalno produbljivao - rekao je Terzić.
- Morao sam da procenim da je Tomislav Karadžić nedostojan te funkcije, da je nesposoban i nestručan. Morao sam da znam da je Tomislav Karadžić oduvek bio manipulator i čovek kome nisu nepoznate nečasne radnje jer je bio akter mnogih nameštenih utakmica dok je vodio subotički Spartak. Morao sam da znam da je spin majstor koji sve svoje lične brljotine koje je radio pripisuje drugima. Morao sam da znam da je on čovek koji nikada nije šutnuo fudbalsku loptu i čovek koji je zalutao u fudbal željan slave i medijske promocije - zaključio je Terzić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.