LUDO DA LUĐE NE MOŽE BITI: Nemačka posle velikog preokreta u 90. minutu do pobede i plasmana u finale EP za mlade!
Foto: Printskrin

evropsko prvenstvo

LUDO DA LUĐE NE MOŽE BITI: Nemačka posle velikog preokreta u 90. minutu do pobede i plasmana u finale EP za mlade!

Mladi fudbaleri Nemačke braniće titulu prvaka Evrope osvojenu pre dve godine u Poljskoj.

Objavljeno:

Panceri su u polufinalu, nakon fantastične utakmice i mnogo preokreta, pobedili odgovarajuću selekciju Rumunije 4:2 i čekaju rivala u finalu, a to će biti bolji iz okršaja Španije i Francuske.

Nemci su poveli golom Amirija u 21. minutu. Fudbaler Hofenhajma je uzeo loptu na centru terena, driblao sve do kaznenog prostora, a onda poslao loptu u mrežu golmana Radua.

Međutim, brzo su uzvratili Rumuni. Hadžija je srušio Baumgartl, a penal je u gol pretvorio George Puškaš. Isti fudbaler Rumunije doveo je svoj tim u vođstvo u samom finišu prvog dela. Centrirao je Ivan, a napadač Intera, na pozajmici u Palermu, glavom poslao loptu iza leđa Nibela.

Na početku drugog dela jedanaesterac za Nemačku. Valdšmitovu nameru prozreo je Radu, ali nije zaustavio šut. Odluka je pala u 90. minutu. Slobodan udarac je izveo Valdšmit, lopta je prošla kroz šumu nogu, i od stative se odbila u mrežu Rumuna. Konačan rezultat postavio je Amriti, svojim drugim golom na meču. Ponovo su “panceri“ dobili prekršaj na ivici kaznenog prostora, a Amiri je pogodio ugao gola nemoćnog Radua i stavio tačku na meč.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.