ĐANI ĆURČIĆ OSTAJE U SRPSKOM FUDBALU: Legenda Partizana ima novi posao!
Saša Đani Ćurčić, Foto: Beta

POVRATAK

ĐANI ĆURČIĆ OSTAJE U SRPSKOM FUDBALU: Legenda Partizana ima novi posao!

Nekoliko poslednjih mečeva za bodove pratio je i Ćurčić pa je bilo jasno da se nešto sprema

Objavljeno: 16:55h

Bivši fudbaler Partizana i trener Dinama iz Vranja Saša Đani Ćurčić dobio je novu ulogu u srpskom fudbalu.

Neće predvoditi nijedan tim u Superligi već će se preseliti u niži rang, Prvu ligu Srbije. Novosadski Kabel koji je za dve godine preskočio dve lige namenio je Ćurčiću ulogu tim-menadžera sa idejom da mu pomogne da beleži što bolje rezultate na putu ka Superligi Srbije.

- Stručni štab pojačan je iskusnim internacionalcem, Sašm Đurčićem. Bivši prvotimac Partizana dobio je funkciju tim-menadžera, obavio je razgovore sa igračima, predočio im planove, zahvalio se na igrama i doprinosu u dosadašnjim rezultatima - potvrdio Zoran Vasiljević, trener Kabela.

Saša Ćurčić bio je rado viđen gost na utakmicama novosadskog Kabela
Saša Ćurčić bio je rado viđen gost na utakmicama novosadskog Kabela foto: Beta

Prethodne sezone, ekipa sa novosadskog Štranda je nadmoćno osvojila prvo mesto u Srpskoj ligi - Vojvodina, sa 16 bodova više od Hajduka iz Kule, a nekoliko poslednjih mečeva za bodove pratio je i Ćurčić pa je bilo jasno da se nešto sprema.

- Razgovori sa Ćurčićem urodili su plodom. Brzo smo se našli na istim talasnim dužinama i dogovorili saradnju, da nam iskustvom i znanjem pomogne u nastojanjima da klub i stručni štab podignemo na još viši nivo, potreban da se u Prvoj igi nastavi kolektivni uspon. Ćurčić ima odrešene ruke, kako u dovođenju pojačanja, tako i u stručnom radu i zakazivanju utakmica - izjavio je Slobodan Milutinović, direktor Kabela za "Sportski žurnal".

Takođe je najavljeno da bi Kabel mogao da dobije pojačanja od drugih novosadskih timova, Proletera i Vojvodine. Igrači koji nisu u prvom planu stratega novosadskih superligaša bi mogli da potraže šansu u novom članu Prve lige Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.