VRATIO SE U SUPERLIGU: Bivši fudbaler Crvene zvezde ponovo će igrati u Beogradu!
Miloš Bosančić, Foto: Dado Đilas

POVRATAK

VRATIO SE U SUPERLIGU: Bivši fudbaler Crvene zvezde ponovo će igrati u Beogradu!

Već se priključio saigračima na pripremama u Sloveniji

Objavljeno:

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Partizana Miloš Bosančić vratio se u Superligu Srbije.

On je novo pojačanje Voždovca, a prethodnu sezonu je proveo u azerbejdžanskom Sabahu i već se priključio saigračima na pripremama u Sloveniji.

- Od prvog trenutka oseća se da dolazim u zdravu sredinu i to sam video na prvim razgovorima sa čelnicima kluba. Kroz razgovor sa trenerom Kokovićem i predsednikom kluba video sam da se prave veliki planovi za sledeću sezonu i moja je želja da budem deo tih planova i novih uspeha Voždovca. Želim da pomognem mladim igračima, da im budem primer, kako na terenu, tako i van terena i da svi zajedno ostvarimo što bolje rezultate - rekao je Miloš Bosančić.

Trener Radomir Koković zadovoljan je dolaskom 31-godišnjeg veziste sa iskustvom iz Češke, Južne Koreje, Kine, Tajlanda i Azerbejdžana.

- Nema sumnje da je njegov kvalitet ono što nam je potrebno i da će uz njega i svi ostali igrači biti bolji. Miloš je ozbiljan momak, lider na terenu i definitivno pun pogodak. Ovim transferom dovoljno govorimo o ambicijama kluba u narednoj sezoni. Želimo da pozitivnu energiju koja na pripremama vlada među igračima i mojim saradnicima prenesemo i na teren kada to bude najbitnije, u prvenstvu - poručio je strateg Voždovca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.