SVE VREME SU MI U UŠIMA BUBNJALE NJIHOVE PESME: Živko Živković je opet crno-beo!
Živko Živković, Foto: Dado Đilas

SREĆNO!

SVE VREME SU MI U UŠIMA BUBNJALE NJIHOVE PESME: Živko Živković je opet crno-beo!

Živković je za tri godine u dresu Ksanitja upisao 89 ligaških utakmica i na njima 37 puta uspeo da prođe bez primljenog gola

Objavljeno:

Živko Živković ponovo u crno-belom!

Bivši golman Partizana i Ksantija, kao i potencijalni reprezentativac Grčke, čije državljanstvo treba da dobije, potpisao je za bratski klub beogradskih crno-belih, PAOK.

Srpski golman ovog jutra ozvaničio je saradnju sa timom iz Soluna, potpisao je ugovor do juna 2022. i postao treći novajlija za novu sezonu

- Iste boje - ista vera. Osećaj je predivan, kao da sam se vratio kući, u moj Partizan. Svima su dobro poznati odnosi beogradskih i solunskih crno-belih, navijači su zbratimljeni i to je, bez želje da se dodvoravam bilo kome, bio jedan od odlučujućih motiva da prihvatim ponudu. Branio sam tri godine protiv PAOK-a, a u stvari sve vreme mi u ušima bubnjale prepoznatljive navijačke pesme, pa kad je stigao poziv srce mi je bilo puno - istakao je presrećni Živković za MOZZART Sport.

Živković je za tri godine u dresu Ksanitja upisao 89 ligaških utakmica i na njima 37 puta uspeo da prođe bez primljenog gola, što ga je preporučilo velikanu iz Soluna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.