VLADIMIR STOJKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: O Sumi, Ožegu, Kilmarnoku, ali i tome koliko mu nedostaje Saša Ilić!
Vladimir Stojković, Foto: Adria Media TV

GOLMAN PARTIZANA ISKRENO O SVEMU

VLADIMIR STOJKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: O Sumi, Ožegu, Kilmarnoku, ali i tome koliko mu nedostaje Saša Ilić!

Stojković je igrao na Ostrvu, pa je stoga logično bilo pitanje o Kilmarnoku, koji će verovatno biti rival crno-belih u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Objavljeno: 12:42h
Aleksa Radosavljević

Partizan je već zašao duboko u pripremni period, a u utorak je odigrao i utakmicu protiv Budućnosti u Užicu. Poražen je sa 0:1, a na terenu nije bilo Vladimira Stojkovića, koji se posle ostatka tima priključio ekipi. On je meč posmatrao sa tribina, a posle istog je pristao na razgovor sa pripadnicima sedme sile.

Stojković je igrao na Ostrvu, pa je stoga logično bilo pitanje o Kilmarnoku, koji će verovatno biti rival crno-belih u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Sigurno da je rival koji je podjednako težak kao ekipe koje možemo da dobijemo u poslednjem kolu. Mnogo puta smo igrali sa ekipama tog ranga, tako da je možda i dobro što nas odmah čeka utakmica koja će nam podići koncentraciju i obavezu na najviši mogući nivo. Nije to neki protivnik koji mora da se pobedi, a nije lako kao što je slučaj bio prošle sezone sa Trakaijem. Ovo je mnogo ozbiljnija ekipa kakve će nas čekati sve do kraja. Eventualno u četvrtom kolu moće da bude neko još jači - jasan je Stojković.

Kada se pogledaju njihovi rezultati iz prošle sezone, umeli su da namuče i Seltik i Rendžers, ali i da izgube ubedljivo od istih tih ekipa.

- Radi se o pravoj ostrvskoj ekipi koja igra taj prepoznatljiv fudbal. Biće mnogo borbe u skoku i sa centaršutima. To je ono što mogu da očekujem od njih.

Tim Partizana - kako deluje posle prvog odigranog pripremnog meča u odnosu na ono prošle sezone?

- Ovo su prijateljske utakmice koje služe za kondiciju. To je samo trening, idemo korak po korak.

Saša Ilić i Vladimir Stojković
Saša Ilić i Vladimir Stojković foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Često se pojavi neki klinac koji iznenadi i novinare, ali i same fudbalere. Tu su i Suma i Ožegović, igrači koji bi mogli da obeleže ovu sezonu.

- Vreme će pokazati. Mislim da je Suma shvatio da treba da pruži svoj maksimum, sigurno je puno toga uticalo na njegovu formu. Bitno je da budemo svi u službi Partizana.

Proveo je mnoge sezone uz Ilića, a u Užicu je u utorak sa tribina odgledao prvi meč crno-belih od Ilićevog povlačenja. Bilo mu je neobično... - O tome sam mislio mesecima unazad, još dok je bio tu. Prođe vam misao kroz glavu da čovek neće biti tu, sve misliš da će se nešto promeniti, desiće se opet nešto novo... Pogotovo nedostaje u Teleoptiku, pa je čudno. Nekako bi posle treninga ili ručka otišao kod njega, samo da ga vidiš, da uđeš u sobu. Svima nam fali i faliće uvek. Obećao je da će dolaziti sigurno, da će dolaziti na kafu ili u nekom drugom smislu, to je do njega - rekao je.

Inače, Stojković i Tošić su se tokom poluvremena već pomenute utakmice sa Podgoričanima sastali sa Milošem Vazurom i Miloradom Vučelićem, ali golman crno-belih nije želeo da obelodani

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.